Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadio Pernam Bucano
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9288
FC Pernam Bucano Islington Indifference
Too Many Puppies Tactiek 352_OFF_WIDE_v1
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
30.7 gemiddelde waardering 52.5
poor Schieten excellent
adequate Passen excellent
weak Verdedigen adequate


6e minuut.
Gemmell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Melville komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Symon kopt de bal weg. Daar is Mpisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mpisi probeert naar een medespeler te passen. Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Inwood geeft de bal voor. Zlatnícký probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bazunts kopt de bal weg. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Moreno Verdu geeft de bal voor. Price kopt de bal weg. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - Islington Indifference 0:1

19e minuut.
Green probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Symon de bal. Symon met een sublieme pass. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi schiet op doel. Araúz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Inwood geeft een hoge lob. Moreno Verdu kopt de bal weg. Bazunts is nu in balbezit. Mpisi onderschept slim de pass. Mpisi draait met de bal, schiet en ... Araúz bokst de bal weg.

31e minuut.
Melville probeert naar een medespeler te passen. Hartley is nu in balbezit. Hartley met een sublieme pass. Symon heeft problemen om de bal te vangen. Symon haalt uit met een fantastische trap. Araúz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Inwood speelt de bal door. Price rent richting de bal. Price passt de bal zonder na te denken. Symon bereikt de bal nog maar net als eerste. Symon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Symon schiet op doel. Muneratti probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hartley zal de hoekschop nemen. Mpisi maakt een snoekduik en kopt de bal. Araúz bokst de bal weg.

39e minuut.
Fernández geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Inwood met een snelle inworp. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel. Araúz bokst de bal weg.

45e minuut.
Hartley geeft de bal voor. Mpisi is nu in balbezit. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi onderschept slim de pass. Mpisi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pernam Bucano 81%, Islington Indifference 19%.
FC Pernam Bucano - Islington Indifference 0:1

49e minuut.
Hartley raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oram komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Oram probeert de bal aan de voet te houden. Green met een sublieme pass. Mpisi rent richting de bal. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vögelin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Inwood neemt de hoekschop. Daar is Melville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Symon bereikt de bal nog maar net als eerste. Symon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Zlatnícký geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Inwood met een snelle inworp. Mpisi rent richting de bal. Mpisi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Muneratti geeft een lange en hoge pass. Inwood kopt de bal weg. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi draait met de bal, schiet en ... Araúz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Price de bal. Price met een sublieme pass. Inwood probeert naar een medespeler te passen. Daar is Symon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Symon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Araúz trapt de bal weg van het doel. Melville kan de bal niet met de borst controleren. Henoit is nu in balbezit. Henoit schiet op doel. Lynch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Melville is nu in balbezit. Melville passt de bal in één keer door. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Araúz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - Islington Indifference 0:2

81e minuut.
Price rent richting de bal. Price passt de bal met de wreef. Inwood is nu in balbezit. Inwood geeft de bal voor. Symon krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green geeft een hoge lob. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - Islington Indifference 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pernam Bucano 80%, Islington Indifference 20%.
FC Pernam Bucano - Islington Indifference 0:3