Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadion im. Cedrica Dole'a
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3153
Real Miniszewo FC Augsburg
Milan Tactiek 433 off
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
32.7 gemiddelde waardering 23.2
adequate Schieten average
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


8e minuut.
Onay is nu in balbezit. Onay passt de bal met de wreef. Skierka is nu in balbezit. Skierka draait met de bal, schiet en ... Schröder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miniszewo - FC Augsburg 1:0

12e minuut.
Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. Wybraniec verovert de bal door een tackle van achteren. Wybraniec passt de bal zonder na te denken. Machalovas is nu in balbezit. Machalovas draait met de bal, schiet en ... Bartyla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Quesada met een sublieme pass. Onay is nu in balbezit. Onay geeft de bal voor. Sánchez Quiroga is nu in balbezit. Sánchez Quiroga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sánchez Quiroga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Testorio komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Cannati rent richting de bal. Cannati geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Smoła de bal onder controle te krijgen. Machalovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Machalovas haalt uit met een fantastische trap. Bartyla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Diez onderschept slim de pass. Diez geeft de bal voor. Skierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skierka haalt uit met een fantastische trap. Schröder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miniszewo - FC Augsburg 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Miniszewo 53%, FC Augsburg 47%.
Real Miniszewo - FC Augsburg 2:0

46e minuut.
Anagnostou komt het veld opgelopen. Château komt het veld opgelopen. Pajkin komt het veld opgelopen. Bordakiewicz komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Machalovas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nymoen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Slato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordakiewicz is nu in balbezit. Bordakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Anagnostou kopt de bal weg. Skierka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bordakiewicz rent richting de bal. Bordakiewicz haalt uit met een fantastische trap. Schröder maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Onay met een sublieme pass. Bordakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Arouca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arouca krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Nymoen met een snelle inworp. Anagnostou is nu in balbezit. Anagnostou speelt de bal door. Smoła rent richting de bal. Smoła geeft de bal voor. Schröder bokst de bal weg.

83e minuut.
Anagnostou rent richting de bal. Anagnostou passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vasiliu de bal. Skierka rent richting de bal. Skierka draait met de bal, schiet en ... Schröder bokst de bal weg. Bordakiewicz is nu in balbezit. Bordakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miniszewo - FC Augsburg 3:0

87e minuut.
Daar is Anagnostou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quesada is nu in balbezit. Quesada passt de bal met de wreef. Skierka rent richting de bal. Skierka haalt uit met een fantastische trap. Schröder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Miniszewo 39%, FC Augsburg 61%.
Real Miniszewo - FC Augsburg 3:0