Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: India U21 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7187
India U21 Malta U21
shivaji Tactiek sss,
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 42.7
adequate Schieten good
average Passen adequate
adequate Verdedigen good


10e minuut.
Surnilla rent richting de bal. Surnilla met een sublieme pass. Subrahmanyam rent richting de bal. Sant Manduca onderschept slim de pass. Sant Manduca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Inworp. Mintoff met een snelle inworp. Farrugia rent richting de bal. Farrugia geeft een lange en hoge pass. Sant Manduca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sourav kopt de bal weg. Umakanta rent richting de bal. Orland onderschept slim de pass. Solaimathi verovert de bal door een tackle van achteren. Solaimathi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Surnilla geeft de bal voor. Delceppo is nu in balbezit. Umakanta begaat een overtreding. Umakanta krijgt een gele kaart. Delceppo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Farrugia met een snel genomen vrije trap. Cucciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucciardi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Abela de bal. Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sourav begaat een overtreding. Sourav krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Sant Manduca onderschept slim de pass. Sant Manduca geeft een hoge lob. Daar is Ankola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Axiaq is nu in balbezit. Axiaq draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Orland passt de bal met de wreef. Cucciardi rent richting de bal. Solaimathi begaat een overtreding. Solaimathi krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Cucciardi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mintoff met een snel genomen vrije trap. Sourav kopt de bal weg. Nelagadde heeft problemen om de bal te vangen. Axiaq rent richting de bal. Axiaq draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India U21 62%, Malta U21 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
India U21 - Malta U21 0:0

46e minuut.
Schiavone komt het veld opgelopen. Clarke komt het veld opgelopen. Florenza komt het veld opgelopen.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sourav zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raviram rent richting de bal. Raviram geeft de bal voor. Clarke krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Schiavone verovert de bal door een tackle van achteren. Schiavone passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Delceppo de bal. Umakanta verovert de bal door een tackle van achteren. Umakanta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Snehal komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mayekar komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Schiavone de bal onder controle te krijgen. Snehal rent richting de bal. Snehal passt de bal met de wreef. Mayekar rent richting de bal. Mayekar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bondin komt het veld opgelopen. Azzopardi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Axiaq passt de bal zonder na te denken. Daar is Snehal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snehal passt de bal zonder na te denken. Mayekar rent richting de bal. Mayekar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Omesh komt het veld opgelopen. Deivan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India U21 47%, Malta U21 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
India U21 - Malta U21 0:0