Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Fantomas Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1653
Zaclău New Wings
fantomas Tactiek 433 ATAC POZITII
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 32.5
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


6e minuut.
Šotola passt de bal zonder na te denken. Peláez heeft problemen om de bal te vangen. Peláez passt de bal in één keer door. Spiridon rent richting de bal. Spiridon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Amaxas rent richting de bal. Grigorie onderschept slim de pass. Grigorie probeert naar een medespeler te passen. Skubiszyński geeft een hoge lob. Spiridon is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - New Wings 1:0

16e minuut.
Antonie geeft een lange en hoge pass. Daar is Amaxas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonie begaat een overtreding. Amaxas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

17e minuut.
Rogers speelt de bal door. Bujor is nu in balbezit. Bujor geeft een hoge lob. Spiridon is nu in balbezit. Spiridon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cristinel probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šotola geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Spiridon springt en kopt de bal. Peneş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - New Wings 2:0

25e minuut.
Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez probeert naar een medespeler te passen. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - New Wings 3:0

27e minuut.
Bujor rent richting de bal. Bujor probeert naar een medespeler te passen. Peláez speelt de bal door. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Šotola rent richting de bal. Šotola speelt de bal door. Daar is Spiridon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiridon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - New Wings 4:0

34e minuut.
Gallinal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cristinel de bal. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon heeft problemen om de bal te vangen. Spiridon schiet op doel. Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Amaxas onderschept slim de pass. Amaxas probeert naar een medespeler te passen. Spiridon is nu in balbezit. Spiridon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - New Wings 5:0

37e minuut.
Peláez is nu in balbezit. Peláez passt de bal met de wreef. Amaxas rent richting de bal. Amaxas haalt uit met een fantastische trap. Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Grigorie probeert naar een medespeler te passen. Šotola bereikt de bal nog maar net als eerste. Šotola passt de bal zonder na te denken. Spiridon is nu in balbezit. Spiridon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Bujor met een sublieme pass. Šotola rent richting de bal. Šotola probeert naar een medespeler te passen. Peláez rent richting de bal. Peláez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - New Wings 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 23%, New Wings 77%.
Zaclău - New Wings 6:0

49e minuut.
Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon onderschept slim de pass. Spiridon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - New Wings 7:0

50e minuut.
Daar is Vulpeşean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Spiridon rent richting de bal. Spiridon schiet op doel. Bumbescu probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Peláez met een sublieme pass. Bujor rent richting de bal. Bujor passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Peláez de bal. Peláez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bumbescu probeert de bal aan de voet te houden. Vulpeşean kopt de bal weg. Daar is Gallardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amaxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaxas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spiridon rent richting de bal. Spiridon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Zagorčić passt de bal in één keer door. Šotola rent richting de bal. Šotola passt de bal in één keer door. Amaxas is nu in balbezit. Amaxas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Peneş trapt de bal weg van het doel. Bujor kopt de bal weg. Klungelig pakt Antonie de bal. Spiridon is nu in balbezit. Spiridon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Spiridon heeft problemen om de bal te vangen. Šotola rent richting de bal. Šotola probeert naar een medespeler te passen. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Grigorie met een sublieme pass. Daar is Bujor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujor probeert naar een medespeler te passen. Peláez rent richting de bal. Peláez schiet op doel. Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Peláez rent richting de bal. Spiridon is nu in balbezit. Peláez rent richting de bal. Spiridon rent richting de bal. Spiridon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peláez rent richting de bal. Peláez draait met de bal, schiet en ... Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon onderschept slim de pass. Spiridon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - New Wings 8:0

87e minuut.
Šotola is nu in balbezit. Šotola passt de bal in één keer door. Peláez speelt de bal door. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Peneş trapt de bal weg. Gallardo rent richting de bal. Gallardo geeft een lange en hoge pass. Miyakawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Šotola is nu in balbezit. Šotola speelt de bal door. Bumbescu rent richting de bal. Spiridon verovert de bal door een tackle van achteren. Spiridon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 21%, New Wings 79%.
Zaclău - New Wings 8:0