Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:39
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KKS TurPoz Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1583
KKS TurPoz Warnowo
OPTIMAL Tactiek 424
55% Balbezit 45%
18% Spel op eigen helft 82%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 32
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Gložinić passt de bal zonder na te denken. Mealha rent richting de bal. Mealha geeft een lange en hoge pass. Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Sichieri kopt de bal weg. Gložinić geeft de bal voor. Gyulai kopt de bal weg. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Carneiro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gyulai de bal. Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai verovert de bal door een tackle van achteren. Gyulai schiet op doel. Váncza bokst de bal weg.

8e minuut.
Mealha met een snelle inworp. Gložinić probeert naar een medespeler te passen. Hankovský is nu in balbezit. Hankovský geeft een hoge lob. Gyulai springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Gyulai de bal. Gyulai passt de bal in één keer door. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - Warnowo 1:0

12e minuut.
Reményi rent richting de bal. Reményi geeft de bal voor. Gyulai kopt de bal weg. Fernandez rent richting de bal. Fernandez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kopaczka de bal. Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - Warnowo 2:0

13e minuut.
Daar is Sichieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyulai rent richting de bal. Sichieri rent richting de bal. Gyulai verovert de bal door een tackle van achteren. Gyulai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fernandez rent richting de bal. Fernandez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Mealha passt de bal in één keer door. Hankovský is nu in balbezit. Hankovský met een sublieme pass. Gyulai rent richting de bal. Gyulai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Reményi geeft de bal voor. Wyczesany kopt de bal weg. Gložinić heeft problemen om de bal te vangen. Gložinić geeft een lange en hoge pass. Gyulai maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kopaczka geeft een hoge lob. Hankovský rent richting de bal. Hankovský geeft de bal voor. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gložinić is nu in balbezit. Gložinić passt de bal met de wreef. Daar is Fernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - Warnowo 3:0

24e minuut.
de Maere is nu in balbezit. de Maere passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hankovský met de inworp. Cunial geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cunial kopt de bal weg. Klungelig pakt Fernandez de bal. Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandez schiet op doel. Váncza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wyczesany heeft problemen om de bal te vangen. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - Warnowo 4:0

28e minuut.
Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat met een sublieme pass. Gložinić probeert naar een medespeler te passen. Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai schiet op doel. Váncza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Fernandez heeft problemen om de bal te vangen. Fernandez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gyulai de bal. Gyulai draait met de bal, schiet en ... Váncza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - Warnowo 5:0

36e minuut.
Hankovský met een sublieme pass. Gyulai rent richting de bal. Gyulai passt de bal in één keer door. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - Warnowo 6:0

37e minuut.
Reményi geeft een hoge lob. Kopaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai onderschept slim de pass. Gyulai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - Warnowo 7:0

38e minuut.
de Maere rent richting de bal. de Maere passt de bal met de wreef. Gyulai is nu in balbezit. Gyulai schiet op doel. Kopaczka probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Sichieri rent richting de bal. Gložinić onderschept slim de pass. Gložinić speelt de bal door. Daar is Gyulai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyulai schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Cunial passt de bal met de wreef. Daar is Fernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernandez speelt de bal door. Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai draait met de bal, schiet en ... Váncza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - Warnowo 8:0

45e minuut.
Kuzio komt het veld opgelopen. Trąbek komt het veld opgelopen. Piechocki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS TurPoz 19%, Warnowo 81%.
KKS TurPoz - Warnowo 8:0

49e minuut.
Inworp. Pereba komt het veld opgelopen. Parragi komt het veld opgelopen. Furman komt het veld opgelopen. Mealha met een snelle inworp. Reményi probeert naar een medespeler te passen. Parragi is nu in balbezit. Parragi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - Warnowo 9:0

50e minuut.
Perrotta komt het veld opgelopen. Tiendalli komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Wyczesany met een sublieme pass. de Maere is nu in balbezit. Met opzet legt Pereba zijn tegenspeler op de grond. Pereba krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Parragi kopt de bal weg. Stańczuk controleert de bal met de borst. Hankovský speelt de bal door. Parragi is nu in balbezit. Parragi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kopaczka is nu in balbezit. Kopaczka geeft een hoge lob. Fernandez rent richting de bal. Parragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parragi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pereba is nu in balbezit. Pereba passt de bal in één keer door. Reményi geeft een lange en hoge pass. Daar is Fernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernandez haalt uit met een fantastische trap. Váncza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - Warnowo 10:0

58e minuut.
Wyczesany met een sublieme pass. Daar is Fernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernandez passt de bal zonder na te denken. Parragi rent richting de bal. Parragi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Reményi met een sublieme pass. Tiendalli rent richting de bal. Tiendalli geeft de bal voor. Fernandez rent richting de bal. Fernandez schiet op doel. Váncza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Wyczesany onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fernandez neemt de hoekschop. Cunial rent richting de bal. Cunial draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pereba geeft de bal voor. Parragi rent richting de bal. Kopaczka rent richting de bal. Parragi onderschept slim de pass. Parragi draait met de bal, schiet en ... Váncza bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hankovský neemt de hoekschop. Fernandez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cunial kopt de bal weg. Fernandez heeft problemen om de bal te vangen. Pereba bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pereba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez passt de bal zonder na te denken. Parragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parragi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - Warnowo 11:0

84e minuut.
Parragi rent richting de bal. Parragi passt de bal met de wreef. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez draait met de bal, schiet en ... Váncza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - Warnowo 12:0

88e minuut.
Wyczesany kopt de bal weg. Hankovský probeert de bal met de borst te controleren. Hankovský probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fernandez de bal. Fernandez haalt uit met een fantastische trap. Váncza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - Warnowo 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS TurPoz 17%, Warnowo 83%.
KKS TurPoz - Warnowo 13:0