Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nikki Sixxers Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6290
Nikki Sixxers FFK Allstars
Links Tactiek Håkon1
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 7
63.3 gemiddelde waardering 59
solid Schieten very good
very good Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porębski met een snelle inworp. Carrera rent richting de bal. Carrera geeft de bal voor. Stoch springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FFK Allstars 1:0

7e minuut.
Gheţea geeft een hoge lob. Marosvári rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dragoş neemt de hoekschop. Marosvári springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Dragoş met een sublieme pass. Pascoalin geeft een lange en hoge pass. Daar is Kluska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marosvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Marosvári haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ślepecki onderschept slim de pass. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okorski raakt geblesseerd tijdens het duel. Okorski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Hjorthaugreite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nikki Sixxers - FFK Allstars 1:1

42e minuut.
Marson verovert de bal door een tackle van achteren. Tagliacozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson verovert de bal door een tackle van achteren. Marson haalt uit met een fantastische trap. Solem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FFK Allstars 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikki Sixxers 38%, FFK Allstars 62%.
Nikki Sixxers - FFK Allstars 2:1

47e minuut.
Buitenspel voor Stoch. Goede buitenspelval van de verdediging. Pascoalin neemt vlug de vrije trap. Díaz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Fernández geeft een hoge lob. Marosvári springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Kiipus geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porębski met een snelle inworp. Carrera rent richting de bal. Carrera geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Okorski passt de bal met de wreef. Kiipus rent richting de bal. Kiipus geeft een lange en hoge pass. Dragoş is nu in balbezit. Dragoş haalt uit met een fantastische trap. Hjorthaugreite verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Cioper geeft een lange en hoge pass. Marson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tagliacozzo. Tagliacozzo krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Marson rent richting de bal. Kiipus verovert de bal door een tackle van achteren. Seim is nu in balbezit. Seim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FFK Allstars 3:1

70e minuut.
Gheţea probeert naar een medespeler te passen. Dragoş is nu in balbezit. Mandioca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mandioca krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Dragoş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jerpelea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ovchinnikov onderschept slim de pass. Díaz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Fernández geeft een lange en hoge pass. Marosvári maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Kiipus neemt vlug de vrije trap. Díaz Fernández is nu in balbezit. Díaz Fernández probeert naar een medespeler te passen. Marosvári rent richting de bal. Marosvári haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Klungelig pakt Seim de bal. Dragoş verovert de bal door een tackle van achteren. Dragoş probeert naar een medespeler te passen. Díaz Fernández rent richting de bal. Díaz Fernández schiet op doel. Hjorthaugreite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikki Sixxers 44%, FFK Allstars 56%.
Nikki Sixxers - FFK Allstars 3:1