Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Maksimir
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2397
Dinamo Zgb eksplozija
1,2-ofsajd Tactiek NIK-NIK-NIK
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 49.5
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


10e minuut.
Ağabəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov geeft een lange en hoge pass. Carone is nu in balbezit. Carone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - eksplozija 1:0

19e minuut.
Carone is nu in balbezit. Sabalić is nu in balbezit. Carone verovert de bal door een tackle van achteren. Carone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - eksplozija 2:0

32e minuut.
Divljanović probeert naar een medespeler te passen. Pocrnja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocrnja passt de bal zonder na te denken. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Klungelig pakt Župančić de bal. Irsanskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Simonić krijgt een gele kaart. Irsanskas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Irsanskas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dragoş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - eksplozija 3:0

38e minuut.
Ochetan geeft een lange en hoge pass. Dragoş speelt de bal door. Gómez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Sánchez geeft een hoge lob. Carone springt en kopt de bal. Dragoş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Zgb 49%, eksplozija 51%.
Dinamo Zgb - eksplozija 3:0

58e minuut.
Simonić geeft de bal voor. Pocrnja rent richting de bal. Pocrnja speelt de bal door. Daar is Petrenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Romankiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simonić rent richting de bal. Irsanskas verovert de bal door een tackle van achteren. Irsanskas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Carone krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - eksplozija 4:0

62e minuut.
Gómez Sánchez geeft een hoge lob. Ağabəyov kopt de bal weg. Carone rent richting de bal. Carone haalt uit met een fantastische trap. Dragoş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - eksplozija 5:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Visser komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Sabalić kopt de bal weg. Pocrnja rent richting de bal. Pocrnja geeft een lange en hoge pass. Visser maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - eksplozija 5:1

69e minuut.
Pintol rent richting de bal. Pintol geeft een hoge lob. Gómez Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Petrenko onderschept slim de pass. Petrenko schiet op doel. Vicković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ćirković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Visser rent richting de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ağabəyov met een sublieme pass. Carone controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ferenac neemt vlug de vrije trap. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ferenac onderschept slim de pass. Ferenac geeft een lange en hoge pass. Petrenko is nu in balbezit. Pocrnja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocrnja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dragoş met een sublieme pass. Visser kopt de bal weg. Vitelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ćirković is nu in balbezit. Ćirković haalt uit met een fantastische trap. Vicković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Zgb 52%, eksplozija 48%.
Dinamo Zgb - eksplozija 5:1