Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Parc des Princes
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 4598
Ajax Sosnowiec Lasowiak Studzieniec
1-3-5-2 Tactiek zibi
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.9 gemiddelde waardering 53.8
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Daar is Łapiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciupik onderschept slim de pass. Ciupik probeert naar een medespeler te passen. Sapio rent richting de bal. Sapio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Sekuľa verovert de bal door een tackle van achteren. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică passt de bal in één keer door. Carrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrigo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Lasowiak Studzieniec 0:1

7e minuut.
Chanowski rent richting de bal. Sekuľa verovert de bal door een tackle van achteren. Sapio is nu in balbezit. Sapio haalt uit met een fantastische trap. Lesień maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Lasowiak Studzieniec 0:2

12e minuut.
Pater geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wagemakers met een snelle inworp. Sapio rent richting de bal. Sapio geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Butică kopt de bal weg. Sekuľa heeft problemen om de bal te vangen. Sekuľa met een sublieme pass. Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupik schiet op doel. Lesień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Bojkov speelt de bal door. Wagemakers is nu in balbezit. Wagemakers passt de bal zonder na te denken. Sapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lesień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ciupik heeft problemen om de bal te vangen. Romuzga probeert naar een medespeler te passen. Wagemakers probeert naar een medespeler te passen. Sekuľa rent richting de bal. Sekuľa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ciupik passt de bal zonder na te denken. Sekuľa rent richting de bal. Sekuľa passt de bal in één keer door. Sapio is nu in balbezit. Sapio schiet op doel. Lesień bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Lasowiak Studzieniec 0:3

30e minuut.
Romuzga geeft een hoge lob. Inworp. Carrigo met een snelle inworp. Butică geeft de bal voor. Daar is Sapio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sapio is nu in balbezit. Sapio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Lasowiak Studzieniec 0:4

34e minuut.
Łapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekuľa verovert de bal door een tackle van achteren. Sekuľa speelt de bal door. Sapio rent richting de bal. Sapio schiet op doel. Lesień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Dobski onderschept slim de pass. Dobski speelt de bal door. Butică probeert naar een medespeler te passen. Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lesień bokst de bal weg.

38e minuut.
Rempała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagemakers verovert de bal door een tackle van achteren. Wagemakers speelt de bal door. Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Bulzacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wagemakers onderschept slim de pass. Wagemakers met een sublieme pass. Sekuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekuľa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 76%, Lasowiak Studzieniec 24%.
Ajax Sosnowiec - Lasowiak Studzieniec 0:4

46e minuut.
Szmit komt het veld opgelopen. Sasol komt het veld opgelopen. Olak komt het veld opgelopen. Barwiński komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Gill rent richting de bal. Gill geeft een hoge lob. Daar is Bojkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Lasowiak Studzieniec 1:4

51e minuut.
Klungelig pakt Ciupik de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łapiński. Ciupik raakt geblesseerd tijdens het duel. Butică met een snel genomen vrije trap. Ciupik rent richting de bal. Ciupik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bartniak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Butică de bal. Butică geeft een hoge lob. Ciupik rent richting de bal. Ciupik schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Olak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagemakers onderschept slim de pass. Wagemakers met een sublieme pass. Sekuľa rent richting de bal. Sekuľa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Carrigo rent richting de bal. Carrigo speelt de bal door. Sekuľa is nu in balbezit. Sekuľa schiet op doel. Lesień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Lasowiak Studzieniec 1:5

68e minuut.
Wagemakers rent richting de bal. Wagemakers geeft een lange en hoge pass. Pater kan de bal niet met de borst controleren. Sekuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekuľa haalt uit met een fantastische trap. Lesień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Bartniak geeft een lange en hoge pass. Sapio is nu in balbezit. Sapio passt de bal zonder na te denken. Ciupik rent richting de bal. Ciupik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Carrigo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică geeft de bal voor. Sapio rent richting de bal. Sapio schiet op doel. Lesień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Bojkov geeft een lange en hoge pass. Sapio rent richting de bal. Sapio speelt de bal door. Sekuľa heeft problemen om de bal te vangen. Sekuľa draait met de bal, schiet en ... Lesień bokst de bal weg.

85e minuut.
Wagemakers passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sapio de bal. Sapio passt de bal zonder na te denken. Ciupik is nu in balbezit. Ciupik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Łapiński probeert de bal aan de voet te houden. Frank rent richting de bal. Frank geeft een hoge lob. Ciupik is nu in balbezit. Ciupik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 69%, Lasowiak Studzieniec 31%.
Ajax Sosnowiec - Lasowiak Studzieniec 1:5