Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: cosminel cisnadie Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2016
FC TEXTILA CISNADIE Rapid Campulung
num2 Tactiek proba 1
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 36.9
excellent Schieten average
excellent Passen good
solid Verdedigen average


14e minuut.
Hedrén geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castellón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Depdep is nu in balbezit. Depdep haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ricketts is nu in balbezit. Ricketts schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Olguín passt de bal in één keer door. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel passt de bal in één keer door. Anyanwu rent richting de bal. Anyanwu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pérez Ipiña probeert naar een medespeler te passen. Fikejz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikejz passt de bal zonder na te denken. Bęben bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęben haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Pietrkiewicz de bal. Langosz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Anyanwu kopt de bal weg. Ricketts rent richting de bal. Ricketts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TEXTILA CISNADIE 37%, Rapid Campulung 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC TEXTILA CISNADIE - Rapid Campulung 0:0

46e minuut.
Październik geeft een hoge lob. Inworp. Uğurluel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ricketts is nu in balbezit. Ricketts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Uğurluel geeft een hoge lob. Castellón rent richting de bal. Castellón geeft een lange en hoge pass. Anyanwu is nu in balbezit. Anyanwu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Stubiński probeert naar een medespeler te passen. Depdep is nu in balbezit. Depdep passt de bal met de wreef. Anyanwu is nu in balbezit. Anyanwu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TEXTILA CISNADIE 42%, Rapid Campulung 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC TEXTILA CISNADIE - Rapid Campulung 0:0