Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Parc des Princes
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3511
Ajax Sosnowiec VisualBlast
1-3-5-2 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 45.4
solid Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Garbień trapt de bal weg. Szmit kopt de bal weg. Arezzini heeft problemen om de bal te vangen. Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gill geeft een lange en hoge pass. Łuczyński kan de bal niet met de borst controleren. Łuczyński passt de bal in één keer door. Wilchowski is nu in balbezit. Wilchowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - VisualBlast 1:0

27e minuut.
Inworp. Rechciński met een snelle inworp. Rempała probeert de bal met de borst te controleren. Van Aert verovert de bal door een tackle van achteren. Van Aert geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Szmit passt de bal met de wreef. Łuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczyński passt de bal met de wreef. Szmit is nu in balbezit. Szmit draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barwiński rent richting de bal. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera geeft de bal voor. Zico is nu in balbezit. Zico schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 57%, VisualBlast 43%.
Ajax Sosnowiec - VisualBlast 1:0

47e minuut.
Rempała met een sublieme pass. Venturino is nu in balbezit. Venturino geeft een lange en hoge pass. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - VisualBlast 2:0

55e minuut.
Zico rent richting de bal. Van Aert is nu in balbezit. Van Aert passt de bal in één keer door. Zico rent richting de bal. Zico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Venturino is nu in balbezit. Venturino geeft de bal voor. Zico is nu in balbezit. Kuyckx rent richting de bal. Kuyckx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - VisualBlast 2:1

73e minuut.
Rempała is nu in balbezit. Rempała passt de bal zonder na te denken. Szmit rent richting de bal. Szmit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - VisualBlast 3:1

76e minuut.
Romuzga geeft een lange en hoge pass. Łuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczyński passt de bal in één keer door. Rempała rent richting de bal. Rempała geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - VisualBlast 4:1

81e minuut.
Rempała rent richting de bal. Rempała passt de bal met de wreef. Łuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczyński geeft een hoge lob. Barwiński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - VisualBlast 5:1

82e minuut.
Inworp. Wilchowski met de inworp. Łuczyński controleert de bal met de borst. Łuczyński geeft de bal voor. Barwiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Garbień trapt de bal weg van het doel. Szmit kopt de bal weg. Klungelig pakt Łuczyński de bal. Łuczyński geeft een lange en hoge pass. Venturino heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kuyckx rent richting de bal. Zico rent richting de bal. Wilchowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wilchowski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Zico raakt geblesseerd tijdens het duel. Czerniec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kuyckx springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Czerniec passt de bal zonder na te denken. Novosad bereikt de bal nog maar net als eerste. Novosad probeert naar een medespeler te passen. Zico rent richting de bal. Zico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 46%, VisualBlast 54%.
Ajax Sosnowiec - VisualBlast 5:1