Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: HORINCIA MARAMUREȘ
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8355
FC.MINAUR BAIA MARE Borsalona
proba atac Tactiek 4-3-3
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
42.8 gemiddelde waardering 55.8
very good Schieten formidable
adequate Passen solid
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Daar is Türksoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobras onderschept slim de pass. Tobras geeft een hoge lob. Garriga rent richting de bal. Garriga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Yglesias onderschept slim de pass. Yglesias met een sublieme pass. Achim rent richting de bal. Mirkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. Sârgu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Achim rent richting de bal. Achim geeft een lange en hoge pass. Ostmann heeft problemen om de bal te vangen. Ostmann haalt uit met een fantastische trap. Yglesias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bărăscu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras geeft de bal voor. Garriga kopt de bal weg. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - Borsalona 0:1

26e minuut.
Iacomi probeert naar een medespeler te passen. Ostmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Selymes krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Tobras rent richting de bal. Tobras passt de bal in één keer door. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - Borsalona 0:2

31e minuut.
Silivaş speelt de bal door. Türksoy heeft problemen om de bal te vangen. Jakobsson is nu in balbezit. Jakobsson geeft de bal voor. Silivaş springt en kopt de bal. Paal!

39e minuut.
Selymes onderschept slim de pass. Selymes speelt de bal door. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - Borsalona 0:3

45e minuut.
Holca rent richting de bal. Holca geeft een lange en hoge pass. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban verovert de bal door een tackle van achteren. Garriga bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Holca neemt de hoekschop. Mirkowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.MINAUR BAIA MARE 55%, Borsalona 45%.
FC.MINAUR BAIA MARE - Borsalona 0:3

49e minuut.
Garriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones onderschept slim de pass. Jones speelt de bal door. Holca rent richting de bal. Holca geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Mirkowski rent richting de bal. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. Sârgu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Daar is Jones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garriga is nu in balbezit. Jones verovert de bal door een tackle van achteren. Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Iacomi kopt de bal weg. Daar is Kantor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türksoy met een sublieme pass. Silivaş rent richting de bal. Silivaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hordecki is nu in balbezit. Balaban rent richting de bal. Hordecki onderschept slim de pass. Hordecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - Borsalona 0:4

65e minuut.
Maibach verovert de bal door een tackle van achteren. Tobras verovert de bal door een tackle van achteren. Tobras speelt de bal door. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Garriga verovert de bal door een tackle van achteren. Garriga passt de bal met de wreef. Maibach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki onderschept slim de pass. Hordecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - Borsalona 0:5

75e minuut.
Szatmáry rent richting de bal. Szatmáry passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ostmann de bal. Yglesias onderschept slim de pass. Selymes met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Silivaş is nu in balbezit. Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras geeft een lange en hoge pass. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Achim is nu in balbezit. Mirkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mirkowski passt de bal met de wreef. Hordecki rent richting de bal. Hordecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - Borsalona 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.MINAUR BAIA MARE 62%, Borsalona 38%.
FC.MINAUR BAIA MARE - Borsalona 0:6