Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. Dzikie Kaczki
x Tactiek ddeeff
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
58.8 gemiddelde waardering 49.1
formidable Schieten solid
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Grzonek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oszczep geeft een lange en hoge pass. Kolasiński controleert de bal met de borst. Kolasiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Azulewicz controleert de bal met de borst. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez passt de bal met de wreef. Kolasiński is nu in balbezit. Kolasiński schiet op doel. Śmiglewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabiański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Čingrija met een snelle inworp. Pabiański is nu in balbezit. Rembrak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rembrak krijgt een gele kaart. Pabiański raakt geblesseerd tijdens het duel. Szpakowski met een snel genomen vrije trap. Stanisławek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisławek geeft de bal voor. Kolasiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Śmiglewski bokst de bal weg.

16e minuut.
Stanisławek geeft de bal voor. Pabiański kopt de bal weg. Rembrak heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Śmiglewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Şipoş speelt de bal door. Visigalli is nu in balbezit. Visigalli passt de bal in één keer door. Kempiński rent richting de bal. Kempiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pabiański is nu in balbezit. Čingrija onderschept slim de pass. Čingrija passt de bal zonder na te denken. Visigalli is nu in balbezit. Visigalli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Stanisławek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Oszczep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oszczep passt de bal in één keer door. Stanisławek is nu in balbezit. Stanisławek geeft een hoge lob. Śmiglewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Hejmej rent richting de bal. Hejmej geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pabiański de bal onder controle te krijgen. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński draait met de bal, schiet en ... Śmiglewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Čingrija zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pabiański rent richting de bal. Rembrak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rembrak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pabiański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pabiański neemt zijn aanloop. Śmiglewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Dzikie Kaczki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelonka Grodzisk Wlkp. 41%, Dzikie Kaczki 59%.
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Dzikie Kaczki 1:0

49e minuut.
Oszczep probeert naar een medespeler te passen. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabiański rent richting de bal. Pabiański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Grzonek geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez kopt de bal weg. Daar is Walkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pabiański verovert de bal door een tackle van achteren. Pabiański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Pascu speelt de bal door. Grzonek geeft een lange en hoge pass. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński rent richting de bal. Kolasiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Dzikie Kaczki 2:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medaković komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Çeşmeci komt het veld opgelopen. Piesiak komt het veld opgelopen. Stanisławek met de inworp. Gutiérrez met een sublieme pass. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabiański haalt uit met een fantastische trap. Śmiglewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Azulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Azulewicz geeft de bal voor. Pabiański is nu in balbezit. Pabiański haalt uit met een fantastische trap. Śmiglewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Dzikie Kaczki 3:0

70e minuut.
Salazar komt het veld opgelopen. Kula komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Salazar passt de bal met de wreef. Stanisławek rent richting de bal. Stanisławek geeft een hoge lob. Gutiérrez kopt de bal weg. Walkiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Piesiak heeft problemen om de bal te vangen. Śmiglewski speelt de bal door. Çeşmeci kopt de bal weg. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula draait met de bal, schiet en ... Śmiglewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Buitenspel voor Móricz. Goede buitenspelval van de verdediging. Polesi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kula kopt de bal weg. Piesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiak schiet op doel. Śmiglewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Salazar met een sublieme pass. Stanisławek speelt de bal door. Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Kula rent richting de bal. Kula haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelonka Grodzisk Wlkp. 34%, Dzikie Kaczki 66%.
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Dzikie Kaczki 3:0