Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:19
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: News Time Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7248
News Time F.C. Lunanuke
in C 2 Ali Tactiek 442 lineas
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 42.7
incredible Schieten average
excellent Passen adequate
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcini is nu in balbezit. Polcini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - F.C. Lunanuke 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Năftănăilă de bal. Năftănăilă passt de bal met de wreef. Polcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - F.C. Lunanuke 2:0

12e minuut.
Ziółkowski probeert naar een medespeler te passen. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu passt de bal zonder na te denken. Polcini is nu in balbezit. Polcini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - F.C. Lunanuke 3:0

15e minuut.
Năftănăilă met een sublieme pass. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu speelt de bal door. Polcini is nu in balbezit. Polcini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - F.C. Lunanuke 4:0

18e minuut.
Ziółkowski probeert naar een medespeler te passen. Masì rent richting de bal. Polcini is nu in balbezit. Polcini haalt uit met een fantastische trap. Belevonis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - F.C. Lunanuke 5:0

20e minuut.
Ziółkowski passt de bal in één keer door. Masì is nu in balbezit. Masì passt de bal zonder na te denken. Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Belevonis met een harde bal richting middenveld. Leeuwin kopt de bal weg. Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - F.C. Lunanuke 6:0

25e minuut.
Belevonis met een sublieme pass. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì speelt de bal door. Daar is Polcini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polcini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bronkowski speelt de bal door. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu geeft een lange en hoge pass. Polcini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - F.C. Lunanuke 7:0

31e minuut.
Masì met de inworp. Ziółkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leeuwin. Leeuwin krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Leeuwin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ziółkowski de bal. Ziółkowski met een sublieme pass. Polcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcini rent richting de bal. Unakıtan is nu in balbezit. Polcini rent richting de bal. Polcini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Belevonis speelt de bal door. Năftănăilă controleert de bal met de borst. Năftănăilă speelt de bal door. Daar is Polcini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polcini draait met de bal, schiet en ... Belevonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - F.C. Lunanuke 8:0

39e minuut.
Năftănăilă onderschept slim de pass. Năftănăilă speelt de bal door. Polcini is nu in balbezit. Polcini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - F.C. Lunanuke 9:0

42e minuut.
Belevonis probeert naar een medespeler te passen. Năftănăilă kopt de bal weg. Unakıtan is nu in balbezit. Polcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: News Time 18%, F.C. Lunanuke 82%.
News Time - F.C. Lunanuke 9:0

46e minuut.
Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodorescu met een snelle inworp. Ziółkowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Finot speelt de bal door. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì speelt de bal door. Polcini is nu in balbezit. Polcini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gómez Tuero rent richting de bal. Gómez Tuero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Álvarez Tenorio de bal. Unakıtan is nu in balbezit. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Unakıtan geeft een lange en hoge pass. Polcini is nu in balbezit. Polcini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Klemencz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Bello komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Teodorescu passt de bal met de wreef. Ziółkowski is nu in balbezit. Ziółkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Bello de bal. Bello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - F.C. Lunanuke 10:0

63e minuut.
Ziółkowski rent richting de bal. Ziółkowski geeft een hoge lob. Unakıtan kopt de bal weg. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello haalt uit met een fantastische trap. Belevonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Laiti komt het veld opgelopen. Renna komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Święciński probeert de bal met de borst te controleren. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă passt de bal zonder na te denken. Bello heeft problemen om de bal te vangen. Bello schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Năftănăilă geeft een hoge lob. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Masì de bal. Masì draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ormella komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bronkowski geeft de bal voor. Daar is Luba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello draait met de bal, schiet en ... Belevonis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - F.C. Lunanuke 11:0

73e minuut.
Laiti rent richting de bal. Laiti geeft een lange en hoge pass. Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap. Belevonis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - F.C. Lunanuke 12:0

77e minuut.
Bódis rent richting de bal. Unakıtan verovert de bal door een tackle van achteren. Unakıtan passt de bal met de wreef. Bello rent richting de bal. Bello schiet op doel. Belevonis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Inworp. Laiti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Renna is nu in balbezit. Renna geeft een lange en hoge pass. Bello krijgt zijn hoofd ertegen. Belevonis bokst de bal weg.

85e minuut.
Renna probeert naar een medespeler te passen. Masì rent richting de bal. Masì passt de bal in één keer door. Bello heeft problemen om de bal te vangen. Bello haalt uit met een fantastische trap. Belevonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Laiti passt de bal zonder na te denken. Ormella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormella passt de bal met de wreef. Laiti heeft problemen om de bal te vangen. Laiti geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Masì geeft de bal voor. Unakıtan kopt de bal weg. Bello rent richting de bal. Bello haalt uit met een fantastische trap. Belevonis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - F.C. Lunanuke 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: News Time 15%, F.C. Lunanuke 85%.
News Time - F.C. Lunanuke 13:0