Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ŁKS Łomża Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7141
ŁKS Łomża Vexel
111111 Tactiek 442 Defend
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
39.4 gemiddelde waardering 52.9
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen good


3e minuut.
Plitica met een sublieme pass. Trojan rent richting de bal. Trojan passt de bal met de wreef. Woodward rent richting de bal. Woodward haalt uit met een fantastische trap. Bajorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Forycki kopt de bal weg. Plitica is nu in balbezit. Plitica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Koźmiński rent richting de bal. Gabilondo rent richting de bal. Gabilondo speelt de bal door. Daar is Kitelman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitelman schiet op doel. Bercovich bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hampel passt de bal zonder na te denken. Forycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trojan is nu in balbezit. Trojan draait met de bal, schiet en ... Bajorek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Woodward kopt de bal weg. Forycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Genchoff neemt vlug de vrije trap. Daar is Việt Trung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodward is nu in balbezit. Woodward haalt uit met een fantastische trap. Bajorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łomża 69%, Vexel 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ŁKS Łomża - Vexel 0:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hampel met een snelle inworp. Genchoff speelt de bal door. Woodward rent richting de bal. Woodward schiet op doel. Bajorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conti komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Plitica heeft problemen om de bal te vangen. Plitica met een sublieme pass. Conti rent richting de bal. Doruch rent richting de bal. Doruch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Nicolai bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchoff verovert de bal door een tackle van achteren. Genchoff geeft een hoge lob. Conti is nu in balbezit. Conti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Vexel 0:1

61e minuut.
Kitelman onderschept slim de pass. Kitelman speelt de bal door. Daar is Koźmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabilondo rent richting de bal. Gabilondo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Hampel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forycki rent richting de bal. Woodward verovert de bal door een tackle van achteren. Woodward draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Vexel 0:2

78e minuut.
Bajorek probeert naar een medespeler te passen. Genchoff kopt de bal weg. Doruch rent richting de bal. Doruch geeft een hoge lob. Conti maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łomża 65%, Vexel 35%.
ŁKS Łomża - Vexel 0:2