Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kufle Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4264
Kufle KS Mostki 2007
na marzenke 2 Tactiek 4123
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.5 gemiddelde waardering 66.9
solid Schieten outstanding
solid Passen outstanding
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Junco passt de bal in één keer door. Szostak probeert naar een medespeler te passen. Kuryluk kopt de bal weg. Klungelig pakt Junco de bal. Junco geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Armada is nu in balbezit. Armada passt de bal zonder na te denken. Engel probeert naar een medespeler te passen. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KS Mostki 2007 0:1

12e minuut.
Mojzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel onderschept slim de pass. Engel speelt de bal door. Valdizán rent richting de bal. Valdizán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kuryluk met een sublieme pass. Junco is nu in balbezit. Junco speelt de bal door. Valdizán rent richting de bal. Valdizán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KS Mostki 2007 0:2

19e minuut.
Thanh Tú raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Taule komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Junco passt de bal met de wreef. Diamandopol rent richting de bal. Taule onderschept slim de pass. Junco onderschept slim de pass. Junco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KS Mostki 2007 0:3

29e minuut.
Armada onderschept slim de pass. Armada geeft een lange en hoge pass. Diamandopol kopt de bal weg. Junco is nu in balbezit. Junco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Barbet geeft een lange en hoge pass. Giordano geeft een hoge lob. Diamandopol kopt de bal weg. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán draait met de bal, schiet en ... Szostak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Simpson onderschept slim de pass. Simpson geeft een hoge lob. Mojzes heeft problemen om de bal te vangen. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Junco met een sublieme pass. Diamandopol rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuryluk neemt de hoekschop. Junco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kuryluk rent richting de bal. Kuryluk passt de bal met de wreef. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KS Mostki 2007 0:4

42e minuut.
Cozeniuc kopt de bal weg. Kuryluk heeft problemen om de bal te vangen. Kuryluk passt de bal in één keer door. Junco is nu in balbezit. Junco draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KS Mostki 2007 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kufle 72%, KS Mostki 2007 28%.
Kufle - KS Mostki 2007 0:5

47e minuut.
Kuryluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryluk passt de bal in één keer door. Barbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol verovert de bal door een tackle van achteren. Diamandopol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Babiński geeft een hoge lob. Junco kopt de bal weg. Barbet rent richting de bal. Diamandopol onderschept slim de pass. Diamandopol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Taule controleert de bal met de borst. Valdizán rent richting de bal. Taule bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán verovert de bal door een tackle van achteren. Valdizán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Armada onderschept slim de pass. Armada geeft een lange en hoge pass. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol haalt uit met een fantastische trap. Szostak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Cozeniuc passt de bal met de wreef. Armada probeert naar een medespeler te passen. Engel geeft een hoge lob. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco haalt uit met een fantastische trap. Szostak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuryluk zal de hoekschop nemen. Junco kopt de bal weg. Valdizán rent richting de bal. Valdizán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KS Mostki 2007 0:6

71e minuut.
Simpson passt de bal in één keer door. Babiński rent richting de bal. Babiński passt de bal in één keer door. Mojzes is nu in balbezit. Mojzes geeft de bal voor. Bielawa bokst de bal weg. Bielawa probeert naar een medespeler te passen. Nuyens kopt de bal weg. Kowalczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczewski haalt uit met een fantastische trap. Bielawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KS Mostki 2007 1:6

80e minuut.
Simpson verovert de bal door een tackle van achteren. Simpson probeert naar een medespeler te passen. Kuryluk speelt de bal door. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Skalar speelt de bal door. Kocot is nu in balbezit. Kocot geeft de bal voor. Garber rent richting de bal. Garber schiet op doel. Bielawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco passt de bal in één keer door. Taule heeft problemen om de bal te vangen. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nuyens passt de bal met de wreef. Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kuryluk zijn tegenspeler op de grond. Kuryluk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kufle 60%, KS Mostki 2007 40%.
Kufle - KS Mostki 2007 1:6