Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:25
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: ``Romulus Carol`` Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15791
FC Full Speed Victoria Braila
gexge - NC Tactiek NC
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 41.5
adequate Schieten average
good Passen average
average Verdedigen adequate


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mabrouk met de inworp. Ghinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ghinea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghinea haalt uit met een fantastische trap. Félix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ghinea rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 1:0

5e minuut.
Wadi speelt de bal door. Attia is nu in balbezit. Şerban legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şerban krijgt een gele kaart. Attia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Attia neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 2:0

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Attia met een snelle inworp. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerban verovert de bal door een tackle van achteren. Şerban haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Wadi met een snelle inworp. Wadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nurci zijn tegenspeler op de grond. Nurci krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Ghinea onderschept slim de pass. Félix probeert naar een medespeler te passen. Şerban kopt de bal weg. Klungelig pakt Mabrouk de bal. Mabrouk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Stănăşilă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghinea met de inworp. Şerban rent richting de bal. Şerban draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Askari passt de bal in één keer door. Despagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despagne geeft de bal voor. Klungelig pakt Askari de bal. Askari haalt uit met een fantastische trap. Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Askari bereikt de bal nog maar net als eerste. Askari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 49%, Victoria Braila 51%.
FC Full Speed - Victoria Braila 3:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghinea met een snelle inworp. Şerban is nu in balbezit. Şerban haalt uit met een fantastische trap. Nurci probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghinea met een snelle inworp. Mabrouk rent richting de bal. Mabrouk schiet op doel. Nurci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 3:1

86e minuut.
Doqdoq geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghinea met de inworp. Wadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadi schiet op doel. Nurci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Nurci trapt de bal weg. Inworp. Wadi met een snelle inworp. Ghinea rent richting de bal. Ghinea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 46%, Victoria Braila 54%.
FC Full Speed - Victoria Braila 3:1