Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Meexiki Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3634
Meexiki Lacrosse
4--4--2 Tactiek 532-3
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 47.3
formidable Schieten average
excellent Passen adequate
solid Verdedigen good


3e minuut.
Docu draait met de bal, schiet en ... Oślizło speelt de bal door. Grzywiński geeft de bal voor. Docu is nu in balbezit. Docu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Scoria probeert de bal met de borst te controleren. Zhekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhekov probeert naar een medespeler te passen. Ivan rent richting de bal. Ivan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Szabics is nu in balbezit. Docu onderschept slim de pass. Docu geeft een hoge lob. Ivan is nu in balbezit. Ivan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zhekov passt de bal met de wreef. Zarkadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarkadis passt de bal in één keer door. Ivan is nu in balbezit. Ivan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa passt de bal met de wreef. Kolínský is nu in balbezit. Kolínský haalt uit met een fantastische trap. Bernandes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - Lacrosse 0:1

23e minuut.
Tabarelli rent richting de bal. Docu onderschept slim de pass. Docu geeft de bal voor. Ivan rent richting de bal. Ivan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Kosecki rent richting de bal. Docu onderschept slim de pass. Scoria legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Docu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zhekov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Zarkadis met een snelle inworp. Zhekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhekov passt de bal in één keer door. Zarkadis rent richting de bal. Zarkadis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Zarkadis rent richting de bal. Zarkadis probeert naar een medespeler te passen. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhekov is nu in balbezit. Zhekov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Fuhrmann passt de bal in één keer door. Zarkadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarkadis passt de bal met de wreef. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meexiki 32%, Lacrosse 68%.
Meexiki - Lacrosse 0:1

49e minuut.
Fuhrmann passt de bal zonder na te denken. Tabarelli speelt de bal door. Zarkadis rent richting de bal. Zarkadis probeert naar een medespeler te passen. Ivan rent richting de bal. Oślizło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ivan rent richting de bal. Ivan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meexiki - Lacrosse 1:1

52e minuut.
Kosecki is nu in balbezit. Kosecki geeft de bal voor. Kolínský kopt de bal weg. Chaina is nu in balbezit. Chaina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
González Flores geeft de bal voor. Daar is Bajur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivan rent richting de bal. Ivan draait met de bal, schiet en ... Oślizło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - Lacrosse 2:1

64e minuut.
Grzywiński kopt de bal weg. Zarkadis controleert de bal met de borst. Claverie is nu in balbezit. Chaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaina draait met de bal, schiet en ... Bernandes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa passt de bal zonder na te denken. Waśko rent richting de bal. Fuhrmann verovert de bal door een tackle van achteren. Fuhrmann schiet op doel. Bernandes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Baltariu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bajur de bal. Ivan rent richting de bal. Ivan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - Lacrosse 3:1

77e minuut.
Bajur geeft een hoge lob. Inworp. Zarkadis met de inworp. Zhekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhekov geeft de bal voor. Paal! Docu rent richting de bal. Docu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - Lacrosse 4:1

83e minuut.
Zhekov met een sublieme pass. Zarkadis is nu in balbezit. Zarkadis probeert naar een medespeler te passen. Ivan is nu in balbezit. Ivan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Szabics de bal. Docu rent richting de bal. Docu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - Lacrosse 5:1

86e minuut.
Kosecki is nu in balbezit. Kosecki met een sublieme pass. Bajur is nu in balbezit. Ivan rent richting de bal. Ivan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ivan is nu in balbezit. Ivan geeft een lange en hoge pass. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu schiet op doel. Oślizło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
González Flores is nu in balbezit. Docu rent richting de bal. Tabarelli rent richting de bal. Docu verovert de bal door een tackle van achteren. Docu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meexiki 38%, Lacrosse 62%.
Meexiki - Lacrosse 5:1