Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: SK Puikas Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4212
SK Puikas Morcinka Company
Second level Tactiek 4-1-3-2sianiek
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 43.9
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Pérez Bovela bereikt de bal nog maar net als eerste. Damert verovert de bal door een tackle van achteren. Damert passt de bal met de wreef. Nilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Pérez Bovela met een sublieme pass. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damert. Damert krijgt een gele kaart. Avalos raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Loovens neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Voinescu speelt de bal door. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fridrich onderschept slim de pass. Fridrich passt de bal zonder na te denken. Nilov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Puikas - Morcinka Company 1:0

11e minuut.
Damert passt de bal zonder na te denken. Fridrich is nu in balbezit. Fridrich passt de bal zonder na te denken. Robayo rent richting de bal. Robayo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Klungelig pakt Damert de bal. Bakis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damert. Damert krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Bakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Loovens zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moskalewicz rent richting de bal. Dallas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dallas krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bakis verovert de bal door een tackle van achteren. Bakis met een sublieme pass. Akimowicz speelt de bal door. Dallas rent richting de bal. Dallas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akimowicz met de inworp. Bakis rent richting de bal. Pérez Bovela rent richting de bal. Pérez Bovela geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Moraru geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nilov stond buitenspel. Pérez Bovela maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Avalos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avalos haalt uit met een fantastische trap. Talsis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Bakis passt de bal zonder na te denken. Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarski geeft een hoge lob. Nilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Voinescu geeft een lange en hoge pass. Loovens rent richting de bal. Loovens passt de bal met de wreef. Avalos is nu in balbezit. Avalos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Robayo passt de bal met de wreef. Fridrich speelt de bal door. Galván heeft problemen om de bal te vangen. Nilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pérez Bovela rent richting de bal. Kaczmarski onderschept slim de pass. Kaczmarski met een sublieme pass. Robayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robayo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Galván de bal. Nilov rent richting de bal. Nilov draait met de bal, schiet en ... Cherek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Galván, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robayo is nu in balbezit. Robayo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Puikas - Morcinka Company 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Puikas 51%, Morcinka Company 49%.
SK Puikas - Morcinka Company 2:0

46e minuut.
Piepe komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Robayo rent richting de bal. Zellis is nu in balbezit. Robayo rent richting de bal. Nilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Puikas - Morcinka Company 3:0

61e minuut.
Inworp. Klope komt het veld opgelopen. Zalcmanis komt het veld opgelopen. Vējnesis komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Piepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Piepe geeft een hoge lob. Vējnesis kan de bal niet met de borst controleren. Vējnesis schiet op doel. Cherek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Puikas - Morcinka Company 4:0

71e minuut.
Piepe rent richting de bal. Avalos verovert de bal door een tackle van achteren. Akimowicz met een sublieme pass. Vējnesis is nu in balbezit. Vējnesis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Piepe geeft de bal voor. Kaczmarski kopt de bal weg. Klungelig pakt Voinescu de bal. Robayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robayo draait met de bal, schiet en ... Cherek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Robayo probeert de bal met de borst te controleren. Robayo passt de bal met de wreef. Vējnesis rent richting de bal. Vējnesis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Puikas - Morcinka Company 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Puikas 47%, Morcinka Company 53%.
SK Puikas - Morcinka Company 5:0