Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 16:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Barçalona. Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1010
FC Barçalona. FC Haudaneben
433 new Tactiek win3
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 29.3
average Schieten average
poor Passen adequate
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Wrzesień bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feldhofer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wrzesień rent richting de bal. Wrzesień draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Walewski onderschept slim de pass. Walewski geeft een lange en hoge pass. Schmittinger rent richting de bal. Schmittinger draait met de bal, schiet en ... Mandyam werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Mandyam trapt de bal weg. Küfner rent richting de bal. Shvetank begaat een overtreding. Shvetank krijgt een gele kaart. Küfner raakt geblesseerd tijdens het duel. Shvetank met een sublieme pass. Küfner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wrzesień rent richting de bal. Wrzesień draait met de bal, schiet en ... Mandyam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barçalona. - FC Haudaneben 0:1

41e minuut.
Klungelig pakt Feldhofer de bal. Shvetank rent richting de bal. Wrzesień onderschept slim de pass. Schmittinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittinger schiet op doel. Mandyam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barçalona. - FC Haudaneben 0:2

45e minuut.
Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa speelt de bal door. Biro-Biro is nu in balbezit. Pandelescu rent richting de bal. Pandelescu draait met de bal, schiet en ... Klausinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barçalona. 62%, FC Haudaneben 38%.
FC Barçalona. - FC Haudaneben 0:2

46e minuut.
Pandelescu onderschept slim de pass. Pandelescu geeft een lange en hoge pass. Jagarlamudi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wrzesień rent richting de bal. Wrzesień haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Rasteiro geeft de bal voor. Wrzesień bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Feldhofer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schmittinger maakt een snoekduik en kopt de bal. Mandyam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Daar is Schmittinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmittinger kopt de bal weg. Wrzesień rent richting de bal. Wrzesień schiet op doel. Mandyam probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rasteiro geeft de bal voor. Wrzesień kan de bal niet met de borst controleren. Wrzesień met een sublieme pass. Schmittinger is nu in balbezit. Schmittinger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Inworp. Feldhofer met een snelle inworp. Keshaw rent richting de bal. Wrzesień onderschept slim de pass. Wrzesień draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Keshaw geeft een hoge lob. Inworp. Feldhofer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wrzesień rent richting de bal. Wrzesień haalt uit met een fantastische trap. Mandyam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Keshaw geeft de bal voor. Inworp. Feldhofer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wrzesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzesień draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Küfner verovert de bal door een tackle van achteren. Küfner speelt de bal door. Wrzesień is nu in balbezit. Wrzesień schiet op doel. Mandyam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barçalona. - FC Haudaneben 0:3

90e minuut.
Walewski passt de bal zonder na te denken. Schmittinger is nu in balbezit. Fortaleza bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittinger onderschept slim de pass. Schmittinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barçalona. 70%, FC Haudaneben 30%.
FC Barçalona. - FC Haudaneben 0:3