Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Meteor SC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8414
Meteor SC Real Spartacus
bogyo Tactiek friendly
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
11 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
32.5 gemiddelde waardering 41.6
good Schieten adequate
weak Passen adequate
average Verdedigen average


6e minuut.
Gulácsy geeft een hoge lob. Kézdy is nu in balbezit. Kézdy geeft een lange en hoge pass. Laár rent richting de bal. Laár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gulácsy kopt de bal weg. Makovi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turi. Turi krijgt een gele kaart. Makovi raakt geblesseerd tijdens het duel. Díaz-Caballero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vreća kopt de bal weg. Matkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Matkó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Vreća, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vreća passt de bal zonder na te denken. Matkó is nu in balbezit. Matkó draait met de bal, schiet en ... Sztanó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kozma bokst de bal weg.

38e minuut.
Makovi kopt de bal weg. Lónyay is nu in balbezit. Lónyay passt de bal zonder na te denken. Daar is Turi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turi geeft een hoge lob. Arkadaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Díaz-Caballero passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Turi zal de hoekschop nemen. Holecz heeft problemen om de bal te vangen. Sybis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor SC 36%, Real Spartacus 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Meteor SC - Real Spartacus 0:0

48e minuut.
Zalka verovert de bal door een tackle van achteren. Zalka passt de bal met de wreef. Lónyay rent richting de bal. Lónyay geeft de bal voor. Laár kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mocsai onderschept slim de pass. Mocsai met een sublieme pass. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár haalt uit met een fantastische trap. Arkadaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Real Spartacus 1:0

83e minuut.
Inworp. Turi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Díaz-Caballero rent richting de bal. Kézdy verovert de bal door een tackle van achteren. Kézdy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor SC 22%, Real Spartacus 78%.
Meteor SC - Real Spartacus 1:0