Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ND du Chemin Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2948
ND du Chemin La Tremblade FC
malek Tactiek essai 1
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 24.5
redelijk Schieten matig
goed Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Vallet passt de bal in één keer door. Daar is Łuczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallet is nu in balbezit. Vallet draait met de bal, schiet en ... Colin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ND du Chemin - La Tremblade FC 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Hécquet de bal. Caron rent richting de bal. Caron speelt de bal door. Vallet heeft problemen om de bal te vangen. Vallet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Caron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vallet speelt de bal door. Joubert is nu in balbezit. Joubert haalt uit met een fantastische trap. Colin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallet passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cambri verovert de bal door een tackle van achteren. Cambri geeft een hoge lob. Robin bereikt de bal nog maar net als eerste. Robin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ND du Chemin 42%, La Tremblade FC 58%.
ND du Chemin - La Tremblade FC 1:0

53e minuut.
Joubert geeft een lange en hoge pass. O´Reilly probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallet draait met de bal, schiet en ... Colin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ND du Chemin - La Tremblade FC 2:0

58e minuut.
Langlais bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambri verovert de bal door een tackle van achteren. Cambri passt de bal in één keer door. Robin is nu in balbezit. Robin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Colin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
O´Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O´Reilly geeft een hoge lob. Cambri geeft een hoge lob. Robin rent richting de bal. Robin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vallet met een snelle inworp. Caron rent richting de bal. Caron met een sublieme pass. Joubert is nu in balbezit. Joubert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ND du Chemin 40%, La Tremblade FC 60%.
ND du Chemin - La Tremblade FC 2:0