Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tryskač Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1315
Tryskač DAC 1904
2 Tactiek 442-d
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
29 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 37.8
formidable Schieten adequate
good Passen average
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Gura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dančišin is nu in balbezit. Lampignano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lampignano krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Rajter is nu in balbezit. Rajter probeert naar een medespeler te passen. Adrian is nu in balbezit. Adrian draait met de bal, schiet en ... Arcansano probeert de bal aan de voet te houden. Sabolčik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Ritzinger passt de bal zonder na te denken. Bravo Suárez rent richting de bal. Bravo Suárez speelt de bal door. Märten rent richting de bal. Märten haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Tatarkiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gura met een snelle inworp. Dančišin is nu in balbezit. Dančišin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gura geeft een hoge lob. Kazancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger onderschept slim de pass. Ritzinger draait met de bal, schiet en ... Ciccio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kmet met een sublieme pass. Bravo Suárez is nu in balbezit. Bravo Suárez passt de bal zonder na te denken. Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Kmet de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bravo Suárez zal de hoekschop nemen. Ritzinger maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciccio probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tatarkiewicz. Ritzinger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dančišin komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - DAC 1904 1:0

26e minuut.
Lampignano speelt de bal door. Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk passt de bal met de wreef. Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian draait met de bal, schiet en ... Sabolčik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tryskač - DAC 1904 1:1

29e minuut.
Gura bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk onderschept slim de pass. Pawlaczyk speelt de bal door. Lampignano is nu in balbezit. Lampignano geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Daar is Kupczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten geeft een lange en hoge pass. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger haalt uit met een fantastische trap. Ciccio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Bravo Suárez probeert naar een medespeler te passen. Gura geeft een lange en hoge pass. Märten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bravo Suárez geeft de bal voor. Ritzinger krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tatarkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Davidson komt het veld opgelopen. Bravo Suárez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - DAC 1904 2:1

34e minuut.
Zengei met een sublieme pass. Daar is Gura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajter is nu in balbezit. Rajter draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kalinay de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Lampignano onderschept slim de pass. Lampignano speelt de bal door. Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk heeft problemen om de bal te vangen. Pawlaczyk passt de bal met de wreef. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tryskač - DAC 1904 2:2

44e minuut.
Kazancı heeft problemen om de bal te vangen. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger passt de bal met de wreef. Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - DAC 1904 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tryskač 56%, DAC 1904 44%.
Tryskač - DAC 1904 3:2

47e minuut.
Bravo Suárez met een sublieme pass. Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger draait met de bal, schiet en ... Ciccio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - DAC 1904 4:2

49e minuut.
Bravo Suárez rent richting de bal. Bravo Suárez passt de bal met de wreef. Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten draait met de bal, schiet en ... Ciccio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - DAC 1904 5:2

51e minuut.
Zengei geeft een lange en hoge pass. Davidson is nu in balbezit. Ritzinger onderschept slim de pass. Ritzinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - DAC 1904 6:2

54e minuut.
Märten rent richting de bal. Märten passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Ritzinger de bal onder controle te krijgen. Dančišin rent richting de bal. Dančišin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bravo Suárez passt de bal in één keer door. Märten rent richting de bal. Märten passt de bal met de wreef. Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - DAC 1904 7:2

64e minuut.
Rosheuvel kopt de bal weg. Bravo Suárez rent richting de bal. Kmet begaat een overtreding. Kmet krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Klungelig pakt Rosheuvel de bal. Ritzinger is nu in balbezit. Märten is nu in balbezit. Ritzinger rent richting de bal. Ritzinger schiet op doel. Ciccio bokst de bal weg. Märten rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bravo Suárez zal de hoekschop nemen. Ritzinger springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ritzinger rent richting de bal. Ritzinger haalt uit met een fantastische trap. Ciccio bokst de bal weg.

70e minuut.
Gura geeft een hoge lob. Bravo Suárez is nu in balbezit. Bravo Suárez passt de bal in één keer door. Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - DAC 1904 8:2

74e minuut.
Bravo Suárez rent richting de bal. Bravo Suárez probeert naar een medespeler te passen. Dančišin is nu in balbezit. Dančišin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kupczyński de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kmet is nu in balbezit. Ritzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Ritzinger speelt de bal door. Märten is nu in balbezit. Märten draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ciccio bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Dančišin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dančišin geeft een lange en hoge pass. Ritzinger rent richting de bal. Ritzinger schiet op doel. Ciccio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - DAC 1904 9:2

85e minuut.
Ritzinger kopt de bal weg. Märten probeert de bal met de borst te controleren. Kupczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Märten raakt geblesseerd tijdens het duel. Ritzinger legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - DAC 1904 10:2

86e minuut.
Gura passt de bal zonder na te denken. Dančišin is nu in balbezit. Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger schiet op doel. Na een snelle pass probeert Davidson de bal onder controle te krijgen. Paal!

88e minuut.
Inworp. Bravo Suárez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zengei is nu in balbezit. Zengei geeft de bal voor. Märten krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tryskač 28%, DAC 1904 72%.
Tryskač - DAC 1904 10:2