Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:39
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Gryfus Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3704
Gryfus F.C.U1948
4 3 3 Tactiek FCU 2
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.7 gemiddelde waardering 45.4
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Kjærvik is nu in balbezit. Ilgaz is nu in balbezit. Ilgaz passt de bal zonder na te denken. Jurena is nu in balbezit. Jurena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Huarcaya geeft een hoge lob. Drevland heeft problemen om de bal te vangen. Drevland passt de bal in één keer door. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia haalt uit met een fantastische trap. Hrenciuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuznetsov springt en kopt de bal. Hrenciuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Kjærvik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saraylı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saraylı passt de bal in één keer door. Kukec rent richting de bal. Kukec draait met de bal, schiet en ... Skubic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Leloup passt de bal met de wreef. Saraylı is nu in balbezit. Saraylı met een sublieme pass. Kukec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Leloup rent richting de bal. Leloup geeft een lange en hoge pass. Ilgaz kopt de bal weg. Jurena rent richting de bal. Jurena haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Leloup geeft de bal voor. Inworp. Drevland met de inworp. El-Sayed rent richting de bal. El-Sayed geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Drevland met de inworp. El-Sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Sayed probeert naar een medespeler te passen. Basil is nu in balbezit. Basil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Saraylı speelt de bal door. Skubic met een sublieme pass. Kjærvik kopt de bal weg. Jurena heeft problemen om de bal te vangen. Jurena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfus 47%, F.C.U1948 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gryfus - F.C.U1948 0:0

53e minuut.
Attia heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Montes rent richting de bal. Fernández Montes passt de bal met de wreef. Jurena bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurena geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Basil onderschept slim de pass. Basil probeert naar een medespeler te passen. Kuznetsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuznetsov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfus - F.C.U1948 0:1

62e minuut.
Mangione rent richting de bal. Kukec verovert de bal door een tackle van achteren. Kukec geeft de bal voor. Jurena is nu in balbezit. Jurena schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Jurena kopt de bal weg. Ilgaz is nu in balbezit. Ilgaz speelt de bal door. Daar is Kukec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Voskanyan geeft een hoge lob. Inworp. Karpan met de inworp. Jurena is nu in balbezit. Jurena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfus 32%, F.C.U1948 68%.
Gryfus - F.C.U1948 0:1