Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 7bellezze Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 693
7bellezze Milla
433 Tactiek 2terz2att
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 46.2
adequate Schieten good
adequate Passen solid
average Verdedigen good


3e minuut.
Würtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztoic rent richting de bal. Sztoic met een sublieme pass. Würtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Würtz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Romanello geeft een lange en hoge pass. Sztoic rent richting de bal. Sztoic met een sublieme pass. Würtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Würtz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Penkov met de inworp. Sztoic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztoic speelt de bal door. Würtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Würtz schiet op doel. Drucker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Sztoic bereikt de bal nog maar net als eerste. Würtz is nu in balbezit. Montaldo onderschept slim de pass. Sztoic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztoic haalt uit met een fantastische trap. Drucker bokst de bal weg.

17e minuut.
Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski passt de bal zonder na te denken. Milnes probeert naar een medespeler te passen. Würtz rent richting de bal. Würtz haalt uit met een fantastische trap. Drucker bokst de bal weg.

18e minuut.
Penkov geeft een hoge lob. Würtz heeft problemen om de bal te vangen. Lupatelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Würtz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Würtz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Penkov onderschept slim de pass. Penkov speelt de bal door. Sztoic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztoic draait met de bal, schiet en ... Drucker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Milla 0:1

28e minuut.
Milnes passt de bal zonder na te denken. Filemon rent richting de bal. Filemon passt de bal met de wreef. Sztoic rent richting de bal. Sztoic draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drucker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Sztoic de bal onder controle te krijgen. Schaufler probeert naar een medespeler te passen. Ghiţă is nu in balbezit. Milnes rent richting de bal. Milnes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Montaldo met een sublieme pass. Milnes probeert naar een medespeler te passen. Zelca is nu in balbezit. Würtz onderschept slim de pass. Würtz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Filemon probeert naar een medespeler te passen. Sztoic is nu in balbezit. Sztoic passt de bal in één keer door. Würtz probeert de bal met de borst te controleren. Würtz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sztoic rent richting de bal. Sztoic passt de bal zonder na te denken. Würtz is nu in balbezit. Würtz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lupatelli de bal onder controle te krijgen. Drucker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Sztoic passt de bal zonder na te denken. Schaufler rent richting de bal. Schaufler passt de bal zonder na te denken. Sztoic is nu in balbezit. Sztoic schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Milla 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7bellezze 76%, Milla 24%.
7bellezze - Milla 0:2

48e minuut.
Sztoic speelt de bal door. Würtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaufler bereikt de bal nog maar net als eerste. Würtz rent richting de bal. Würtz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Şırnaklıoğlu geeft een lange en hoge pass. Coranga kopt de bal weg. Lacadé bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacadé schiet op doel. Karlatos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Milla 1:2

56e minuut.
Penkov met een sublieme pass. Sztoic met een sublieme pass. Würtz rent richting de bal. Würtz schiet op doel. Lupatelli probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

65e minuut.
Penkov kopt de bal weg. Sztoic is nu in balbezit. Sztoic speelt de bal door. Würtz rent richting de bal. Würtz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Milla 1:3

72e minuut.
Penkov met een sublieme pass. Sztoic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztoic probeert naar een medespeler te passen. Würtz is nu in balbezit. Würtz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Milla 1:4

75e minuut.
Würtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztoic bereikt de bal nog maar net als eerste. Würtz rent richting de bal. Sztoic rent richting de bal. Sztoic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ghiţă rent richting de bal. Würtz verovert de bal door een tackle van achteren. Würtz speelt de bal door. Sztoic is nu in balbezit. Sztoic draait met de bal, schiet en ... Drucker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sztoic is nu in balbezit. Sztoic schiet op doel. Drucker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7bellezze 65%, Milla 35%.
7bellezze - Milla 1:4