Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 23:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AC LaFarsa Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3474
AC LaFarsa TKS Modrzew Gródki
reMEC Tactiek TEST 4.3 zz duo
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
30.5 gemiddelde waardering 58.6
average Schieten incredible
poor Passen formidable
average Verdedigen solid


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fritzka met een snelle inworp. Vidić geeft een lange en hoge pass. Max krijgt zijn hoofd ertegen. Semrau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - TKS Modrzew Gródki 0:1

9e minuut.
Max kopt de bal weg. Ursulescu rent richting de bal. Max verovert de bal door een tackle van achteren. Max haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - TKS Modrzew Gródki 0:2

14e minuut.
Vidić speelt de bal door. Daar is Fritzka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fritzka geeft een hoge lob. Max springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - TKS Modrzew Gródki 0:3

15e minuut.
Trywiański rent richting de bal. Trywiański passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Max de bal. Max schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - TKS Modrzew Gródki 0:4

16e minuut.
Alonso rent richting de bal. Trywiański onderschept slim de pass. Trywiański geeft een lange en hoge pass. Daar is Štverka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štverka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - TKS Modrzew Gródki 0:5

18e minuut.
Fritzka kopt de bal weg. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Štverka de bal. Štverka schiet op doel. Semrau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Max is nu in balbezit. Max haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Florea passt de bal zonder na te denken. Fritzka is nu in balbezit. Fritzka geeft een lange en hoge pass. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka draait met de bal, schiet en ... Semrau bokst de bal weg. Max is nu in balbezit. Max schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - TKS Modrzew Gródki 0:6

28e minuut.
Štverka met een sublieme pass. Trywiański is nu in balbezit. Trywiański geeft de bal voor. Klungelig pakt Pácal de bal. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - TKS Modrzew Gródki 0:7

30e minuut.
Vidić onderschept slim de pass. Vidić speelt de bal door. Fritzka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzka geeft een lange en hoge pass. Max maakt een snoekduik en kopt de bal. Semrau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zayas komt het veld opgelopen. Fritzka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Max maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Pácal de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Fritzka verovert de bal door een tackle van achteren. Fritzka geeft een hoge lob. Max is nu in balbezit. Max draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Štverka is nu in balbezit. Štverka passt de bal zonder na te denken. Max is nu in balbezit. Max haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - TKS Modrzew Gródki 0:8

34e minuut.
Herbert probeert naar een medespeler te passen. Akşit bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka verovert de bal door een tackle van achteren. Štverka draait met de bal, schiet en ... Zayas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - TKS Modrzew Gródki 0:9

36e minuut.
Florea geeft een hoge lob. Max is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pácal. Max is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vidić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Zayas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - TKS Modrzew Gródki 0:10

38e minuut.
Štverka onderschept slim de pass. Pácal bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka verovert de bal door een tackle van achteren. Štverka schiet op doel. Zayas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - TKS Modrzew Gródki 0:11

45e minuut.
Aldermand kopt de bal weg. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă probeert naar een medespeler te passen. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC LaFarsa 77%, TKS Modrzew Gródki 23%.
AC LaFarsa - TKS Modrzew Gródki 0:11

46e minuut.
Ağustos is nu in balbezit. Florea speelt de bal door. Fritzka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzka geeft de bal voor. Štverka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Vidić passt de bal met de wreef. Fritzka rent richting de bal. Fritzka passt de bal zonder na te denken. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max haalt uit met een fantastische trap. Zayas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Trywiański geeft de bal voor. Max kopt de bal weg. Štverka is nu in balbezit. Štverka schiet op doel. Zayas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - TKS Modrzew Gródki 0:12

51e minuut.
Daar is Herbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Max met een sublieme pass. Fritzka heeft problemen om de bal te vangen. Fritzka geeft een lange en hoge pass. Max maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Aladeviren probeert naar een medespeler te passen. Florea is nu in balbezit. Vidić met een sublieme pass. Max rent richting de bal. Max schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Fritzka geeft een hoge lob. Štverka kopt de bal weg. Max rent richting de bal. Štverka rent richting de bal. Štverka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Fritzka geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ursulescu de bal onder controle te krijgen. Štverka kopt de bal weg. Max is nu in balbezit. Max haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turtelboom komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Max is nu in balbezit. Fritzka rent richting de bal. Fritzka passt de bal zonder na te denken. Max is nu in balbezit. Max draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - TKS Modrzew Gródki 0:13

69e minuut.
Ursulescu kopt de bal weg. Daar is Pácal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Max is nu in balbezit. Max draait met de bal, schiet en ... Zayas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - TKS Modrzew Gródki 0:14

71e minuut.
Vidić geeft de bal voor. Štverka kopt de bal weg. Daar is Ursulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vidić is nu in balbezit. Ursulescu rent richting de bal. Vidić onderschept slim de pass. Vidić geeft een hoge lob. Štverka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vidić geeft een lange en hoge pass. Štverka kopt de bal weg. Ursulescu heeft problemen om de bal te vangen. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fritzka zal de hoekschop nemen. Max maakt een snoekduik en kopt de bal. Zayas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Max rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - TKS Modrzew Gródki 0:15

81e minuut.
Vidić speelt de bal door. Fritzka is nu in balbezit. Fritzka geeft de bal voor. Štverka is nu in balbezit. Štverka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - TKS Modrzew Gródki 0:16

82e minuut.
Turtelboom geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Herbert stond buitenspel. Aladeviren neemt vlug de vrije trap. Štverka rent richting de bal. Štverka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - TKS Modrzew Gródki 0:17

84e minuut.
Herbert rent richting de bal. Štverka onderschept slim de pass. Gabso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gabso is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Štverka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Trywiański neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Zayas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vidić probeert naar een medespeler te passen. Fritzka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzka speelt de bal door. Max is nu in balbezit. Max schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - TKS Modrzew Gródki 0:18

87e minuut.
Fritzka speelt de bal door. Max speelt de bal door. Pácal is nu in balbezit. Štverka rent richting de bal. Štverka haalt uit met een fantastische trap. Zayas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vidić probeert naar een medespeler te passen. Fritzka is nu in balbezit. Fritzka speelt de bal door. Max is nu in balbezit. Max schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vidić rent richting de bal. Vidić passt de bal met de wreef. Max rent richting de bal. Max draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - TKS Modrzew Gródki 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC LaFarsa 77%, TKS Modrzew Gródki 23%.
AC LaFarsa - TKS Modrzew Gródki 0:19