Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:25
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: _Internazionale_ Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8831
Skorpio30 flora2006
soprano tactic Tactiek grupir
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
40.9 gemiddelde waardering 41
very good Schieten solid
adequate Passen good
average Verdedigen average


3e minuut.
Arghirescu onderschept slim de pass. Arghirescu met een sublieme pass. Lazarovici rent richting de bal. Lazarovici heeft problemen om de bal te vangen. Lazarovici draait met de bal, schiet en ... Bohnert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arghirescu neemt de hoekschop. Randsverk maakt een snoekduik en kopt de bal. Bohnert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Amir geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drejan met een snelle inworp. Garces geeft de bal voor. Lemus maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kankaanpää verovert de bal door een tackle van achteren. Kankaanpää passt de bal zonder na te denken. Garces rent richting de bal. Garces geeft een lange en hoge pass. Dulce springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - flora2006 0:1

22e minuut.
Amir geeft een hoge lob. Inworp. Drejan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garces geeft de bal voor. Lemus krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dulce onderschept slim de pass. Dulce passt de bal in één keer door. Lemus is nu in balbezit. Lemus haalt uit met een fantastische trap. Deleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - flora2006 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 60%, flora2006 40%.
Skorpio30 - flora2006 0:2

49e minuut.
Daar is Garces, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garces passt de bal zonder na te denken. Dana is nu in balbezit. Dana geeft een hoge lob. Lemus springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Lazarovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabou rent richting de bal. Lazarovici is nu in balbezit. Lazarovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - flora2006 1:2

63e minuut.
Sandu geeft een hoge lob. Dana geeft een lange en hoge pass. Dulce kopt de bal weg. Lemus rent richting de bal. Lemus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Saracino verovert de bal door een tackle van achteren. Garces onderschept slim de pass. Garces passt de bal in één keer door. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Arghirescu geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Lazarovici. Goede buitenspelval van de verdediging. Crainic maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dulce bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 69%, flora2006 31%.
Skorpio30 - flora2006 1:2