Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 21:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: The Jaggy Nettle Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6166
Northern Thistle Shakespeare
433.1 Tactiek Arva Diamond
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 64.3
goed Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu passt de bal met de wreef. Żurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurowski geeft de bal voor. Măcriş krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru geeft een lange en hoge pass. Măcriş kopt de bal weg. Mureşeanu heeft problemen om de bal te vangen. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Erduyan speelt de bal door. Le Tissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Istvan zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Istvan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Żurowski geeft de bal voor. Westerheim kopt de bal weg. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zamora kopt de bal weg. Parobczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Parobczy passt de bal zonder na te denken. Westerheim rent richting de bal. Westerheim geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Parobczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parobczy probeert naar een medespeler te passen. Żurowski rent richting de bal. Żurowski geeft een lange en hoge pass. Măcriş krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Thistle 56%, Shakespeare 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Northern Thistle - Shakespeare 0:0

46e minuut.
Chiquillo komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Zamora passt de bal zonder na te denken. Erduyan met een sublieme pass. Ball is nu in balbezit. Ball draait met de bal, schiet en ... Birten maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Chiquillo onderschept slim de pass. Chiquillo probeert naar een medespeler te passen. Măcriş rent richting de bal. Măcriş geeft een hoge lob. Mureşeanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Thistle - Shakespeare 0:1

66e minuut.
Mureşeanu kopt de bal weg. Niemirka probeert de bal aan de voet te houden. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş draait met de bal, schiet en ... Schоles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Thistle - Shakespeare 0:2

72e minuut.
Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo passt de bal met de wreef. Parobczy met een sublieme pass. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Thistle - Shakespeare 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Thistle 62%, Shakespeare 38%.
Northern Thistle - Shakespeare 0:3