Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-17 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ESTADIO SERGIO BERNAL
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5555
Pumas de C.U. Riestra FC
sin_lesionados Tactiek EnTrEnO
45% Balbezit 55%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 52.7
very good Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen incredible


1e minuut.
Encuţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Encuţescu de bal. Barreto is nu in balbezit. Encuţescu onderschept slim de pass. Encuţescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Wiercioch controleert de bal met de borst. Montandon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wiercioch. Wiercioch krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Encuţescu is nu in balbezit. Encuţescu passt de bal met de wreef. Robitaille is nu in balbezit. Robitaille haalt uit met een fantastische trap. Briseño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas de C.U. - Riestra FC 1:0

9e minuut.
Montandon probeert naar een medespeler te passen. Kozalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozalak passt de bal zonder na te denken. Tüzel is nu in balbezit. Tüzel passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kozalak is nu in balbezit. Kozalak geeft de bal voor. Montandon rent richting de bal. Montandon draait met de bal, schiet en ... Makoś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pumas de C.U. - Riestra FC 1:1

22e minuut.
Barreto speelt de bal door. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar passt de bal met de wreef. Montandon is nu in balbezit. Montandon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Idziorek rent richting de bal. Kozalak verovert de bal door een tackle van achteren. Kozalak geeft een hoge lob. Montandon is nu in balbezit. Montandon haalt uit met een fantastische trap. Makoś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Encuţescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Robitaille de bal. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Robitaille onderschept slim de pass. Robitaille schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Colombari komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Barreto speelt de bal door. Epuraş rent richting de bal. Epuraş passt de bal zonder na te denken. Colombari is nu in balbezit. Colombari schiet op doel. Makoś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Inworp. Encuţescu met de inworp. Robitaille is nu in balbezit. Robitaille schiet op doel. Briseño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas de C.U. - Riestra FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas de C.U. 38%, Riestra FC 62%.
Pumas de C.U. - Riestra FC 2:1

46e minuut.
Bankowicz komt het veld opgelopen. Chor Fung komt het veld opgelopen. Schneeberger komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Jantoš passt de bal zonder na te denken. De la Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Costa geeft een lange en hoge pass. Chor Fung is nu in balbezit. Chor Fung draait met de bal, schiet en ... Paal! Briseño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Wiercioch passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jantoš met een snelle inworp. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Inworp. Chor Fung met de inworp. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap. Schneeberger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Briseño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Wiercioch speelt de bal door. Inworp. Jantoš met een snelle inworp. Colombari rent richting de bal. Colombari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lewalski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosztolányi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Wiercioch controleert de bal met de borst. Jantoš rent richting de bal. Jantoš met een sublieme pass. Lewalski is nu in balbezit. Lewalski schiet op doel. Makoś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Jantoš verovert de bal door een tackle van achteren. Jantoš met een sublieme pass. Lewalski heeft problemen om de bal te vangen. Lewalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pumas de C.U. - Riestra FC 2:2

85e minuut.
Makoś met een harde bal richting middenveld. Jantoš probeert naar een medespeler te passen. Lewalski rent richting de bal. Lewalski schiet op doel. Makoś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Inworp. Jantoš met een snelle inworp. Lewalski is nu in balbezit. Lewalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas de C.U. - Riestra FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas de C.U. 46%, Riestra FC 54%.
Pumas de C.U. - Riestra FC 2:3