Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Corvinul HD Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3738
Corvinul HD Estrela da Vila
Attack Tactiek ESTRELA 2024
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 43.9
slecht Schieten uitstekend
matig Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Tonscheid onderschept slim de pass. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo met een sublieme pass. Klungelig pakt Arriaga de bal. Arriaga schiet op doel. Hoàng Quyết bokst de bal weg. Daar is Pintilie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðogo rent richting de bal. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Quyết verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Przerwa geeft de bal voor. Pintilie kopt de bal weg. Klungelig pakt Arriaga de bal. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Estrela da Vila 0:1

14e minuut.
Timofeev passt de bal met de wreef. Pintilie onderschept slim de pass. Daar is Lupu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriaga rent richting de bal. Arriaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hoàng Quyết trapt de bal weg van het doel. Przerwa kopt de bal weg. Hoddle kan de bal niet met de borst controleren. Arriaga rent richting de bal. Arriaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lupu rent richting de bal. Tonscheid onderschept slim de pass. Tonscheid passt de bal met de wreef. Ðogo rent richting de bal. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Estrela da Vila 0:2

18e minuut.
Timofeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Timofeev geeft de bal voor. Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ðogo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðogo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tonscheid passt de bal met de wreef. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo met een sublieme pass. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Timofeev is nu in balbezit. Timofeev geeft een hoge lob. Daar is Ðogo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðogo schiet op doel. Hoàng Quyết maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Estrela da Vila 0:3

25e minuut.
Sulicki geeft een hoge lob. Ðogo kopt de bal weg. Klungelig pakt Pintilie de bal. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga schiet op doel. Hoàng Quyết kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Pintilie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Timofeev met een snelle inworp. Przerwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerwa geeft een hoge lob. Hoàng Quyết probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arriaga krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Estrela da Vila 0:4

30e minuut.
Przerwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerwa passt de bal in één keer door. Timofeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Timofeev geeft de bal voor. Arriaga maakt een snoekduik en kopt de bal. Hoàng Quyết kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Estrela da Vila 0:5

35e minuut.
Balašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo verovert de bal door een tackle van achteren. Ðogo probeert naar een medespeler te passen. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga schiet op doel. Hoàng Quyết probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Przerwa geeft de bal voor. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga passt de bal met de wreef. Daar is Ðogo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Quyết kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Gutterstam is nu in balbezit. Gutterstam geeft een hoge lob. Daar is Hoddle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo draait met de bal, schiet en ... Hoàng Quyết verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piñero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul HD 71%, Estrela da Vila 29%.
Corvinul HD - Estrela da Vila 0:5

47e minuut.
Przerwa verovert de bal door een tackle van achteren. Przerwa geeft een lange en hoge pass. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga schiet op doel. Paal! Ðogo is nu in balbezit. Ðogo met een sublieme pass. Arriaga rent richting de bal. Arriaga schiet op doel. Piñero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Estrela da Vila 0:6

51e minuut.
Timofeev passt de bal met de wreef. Tonscheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonscheid passt de bal in één keer door. Ðogo rent richting de bal. Ðogo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Sulicki geeft een lange en hoge pass. Ðogo controleert de bal met de borst. Lupu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lupu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ðogo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sosin komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Daar is Staub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðogo rent richting de bal. Ðogo passt de bal zonder na te denken. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tonscheid geeft de bal voor. Daar is Arriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo draait met de bal, schiet en ... Piñero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Timofeev neemt de hoekschop. Hoddle rent richting de bal. Arriaga onderschept slim de pass. Arriaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Estrela da Vila 0:7

61e minuut.
Timofeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Timofeev passt de bal in één keer door. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga haalt uit met een fantastische trap. Piñero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Estrela da Vila 0:8

61e minuut.
Peralta komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Timofeev geeft de bal voor. Arriaga rent richting de bal. Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arriaga haalt uit met een fantastische trap. Piñero bokst de bal weg. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Estrela da Vila 0:9

69e minuut.
Ðogo heeft problemen om de bal te vangen. Staub legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ðogo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Qualira komt het veld opgelopen. Fadlon komt het veld opgelopen. Ðogo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Qualira onderschept slim de pass. Qualira geeft een hoge lob. Hoddle heeft problemen om de bal te vangen. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Estrela da Vila 0:10

76e minuut.
Klungelig pakt Pintilie de bal. Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. Piñero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Nemdertaler is nu in balbezit. Nemdertaler passt de bal met de wreef. Balašević heeft problemen om de bal te vangen. Arriaga rent richting de bal. Arriaga haalt uit met een fantastische trap. Piñero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Ðogo rent richting de bal. Ðogo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Estrela da Vila 0:11

80e minuut.
Mossoró komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Fadlon heeft problemen om de bal te vangen. Fadlon passt de bal in één keer door. Ðogo rent richting de bal. Mossoró rent richting de bal. Mossoró haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ðogo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Estrela da Vila 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul HD 75%, Estrela da Vila 25%.
Corvinul HD - Estrela da Vila 0:12