Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 16:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Тигр Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6402
Тигр Арсенал России
pfobnf Tactiek 541
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 52.6
excellent Schieten good
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Mašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašek passt de bal zonder na te denken. Kudajkulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev draait met de bal, schiet en ... Said kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Kloster bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloster passt de bal zonder na te denken. Tukhachevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukhachevskij schiet op doel. Varvarin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

29e minuut.
Zalomaev rent richting de bal. Kudajkulov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kloster. Kloster krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Mašek is nu in balbezit. Mašek passt de bal met de wreef. Kudajkulov is nu in balbezit. Kudajkulov schiet op doel. Volla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Said probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Vârtejaru geeft de bal voor. Raiss heeft problemen om de bal te vangen. Kudajkulov rent richting de bal. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap. Said bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kotolov probeert naar een medespeler te passen. Tevenet is nu in balbezit. Tevenet passt de bal in één keer door. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Тигр 52%, Арсенал России 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Тигр - Арсенал России 0:0

47e minuut.
Vârtejaru verovert de bal door een tackle van achteren. Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg passt de bal in één keer door. Kloster rent richting de bal. Kloster geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Annaert probeert naar een medespeler te passen. Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevenet speelt de bal door. Kudajkulov rent richting de bal. Kudajkulov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mašek met een sublieme pass. Kudajkulov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosenberg. Rosenberg krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Tevenet speelt de bal door. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosenberg. Rosenberg krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Тигр 47%, Арсенал России 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Тигр - Арсенал России 0:0