Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 16:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Тигр Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7138
Тигр wiki team
pfobnf Tactiek 352
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.6 gemiddelde waardering 50.5
redelijk Schieten solide
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Končar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reis rent richting de bal. Reis geeft een hoge lob. Lemus springt en kopt de bal. Evdakimov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Usanov met een harde bal richting middenveld. Pomazan kopt de bal weg. Ebbesen rent richting de bal. Kuziński onderschept slim de pass. Kuziński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Evdakimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kuziński rent richting de bal. Reis probeert naar een medespeler te passen. Lemus rent richting de bal. Nistro geeft een lange en hoge pass. Kuziński springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Тигр - wiki team 0:1

30e minuut.
Vähk kopt de bal weg. Radetzkij heeft problemen om de bal te vangen. Kuziński is nu in balbezit. Kuziński schiet op doel. Evdakimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Тигр - wiki team 0:2

33e minuut.
Ebbesen met een sublieme pass. Evlahin heeft problemen om de bal te vangen. Vähk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Evlahin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Evlahin kan niet meer verder spelen. Queiroz komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Maczó geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tryndets de bal. Nistro probeert naar een medespeler te passen. Kuziński is nu in balbezit. Kuziński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kazbekov rent richting de bal. Reis onderschept slim de pass. Reis speelt de bal door. Lemus heeft problemen om de bal te vangen. Lemus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Тигр 57%, wiki team 43%.
Тигр - wiki team 0:2

53e minuut.
Maczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maczó geeft een hoge lob. Nistro kopt de bal weg. Lemus rent richting de bal. Lemus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Končar passt de bal in één keer door. Reis is nu in balbezit. Reis passt de bal in één keer door. Kuziński rent richting de bal. Kuziński schiet op doel. Evdakimov bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Končar neemt de hoekschop. Lemus maakt een snoekduik en kopt de bal. Evdakimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Тигр - wiki team 0:3

62e minuut.
Reis is nu in balbezit. Reis geeft een hoge lob. Kuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziński schiet op doel. Evdakimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Тигр - wiki team 0:4

64e minuut.
Kuziński rent richting de bal. Kuziński passt de bal zonder na te denken. Daar is Lemus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reis is nu in balbezit. Reis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Reis is nu in balbezit. Reis passt de bal in één keer door. Kuziński is nu in balbezit. Kuziński draait met de bal, schiet en ... Evdakimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Тигр - wiki team 0:5

68e minuut.
Vähk speelt de bal door. Riesner speelt de bal door. Nistro is nu in balbezit. Nistro geeft een lange en hoge pass. Kuziński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lancelowski onderschept slim de pass. Lancelowski geeft een hoge lob. Ebbesen kan de bal niet met de borst controleren. Kuziński is nu in balbezit. Kuziński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lemus geeft de bal voor. Kuziński is nu in balbezit. Usanov geeft een lange en hoge pass. Daar is Vähk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vähk geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Тигр - wiki team 0:6

90e minuut.
Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis passt de bal in één keer door. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Тигр - wiki team 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Тигр 69%, wiki team 31%.
Тигр - wiki team 0:7