Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΙOΛIKOΣ Midnight Gods
corn 2 Tactiek corner
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68.1 gemiddelde waardering 58.1
formidable Schieten solid
outstanding Passen very good
formidable Verdedigen good


1e minuut.
Dubuś probeert naar een medespeler te passen. Jeny probeert naar een medespeler te passen. Deiss probeert naar een medespeler te passen. Astorino rent richting de bal. Astorino schiet op doel. Ypsilantis bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Ododiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ododiadis geeft een lange en hoge pass. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś schiet op doel. Ypsilantis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 1:0

11e minuut.
Dubuś passt de bal zonder na te denken. Deiss is nu in balbezit. Deiss geeft een hoge lob. Dubuś rent richting de bal. Dubuś schiet op doel. Ypsilantis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 2:0

13e minuut.
Gerontas met een sublieme pass. Fotakis is nu in balbezit. Fotakis geeft een lange en hoge pass. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Ypsilantis bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Ypsilantis speelt de bal door. Gerontas kopt de bal weg. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś draait met de bal, schiet en ... Ypsilantis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Andreou bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreou geeft de bal voor. Scieur kopt de bal weg. Daar is Jeny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Jeny rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeny met de inworp. Dubuś rent richting de bal. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Ypsilantis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Jeny met een sublieme pass. Dubuś is nu in balbezit. Fotakis begaat een overtreding. Fotakis krijgt een gele kaart. Dubuś raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dubuś kan niet meer verder spelen. Gočár komt het veld opgelopen. Gočár wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Koern met een sublieme pass. Gočár met een sublieme pass. Koern bereikt de bal nog maar net als eerste. Gočár rent richting de bal. Gočár draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Gočár probeert naar een medespeler te passen. Scieur rent richting de bal. Scieur geeft de bal voor. Gočár rent richting de bal. Gočár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΙOΛIKOΣ 43%, Midnight Gods 57%.
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 3:0

46e minuut.
Velásquez komt het veld opgelopen. Echegaray komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Gerontas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scieur probeert naar een medespeler te passen. Gočár is nu in balbezit. Gočár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 4:0

62e minuut.
Schipka probeert naar een medespeler te passen. Duarte met een sublieme pass. Daar is Sarantis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gočár onderschept slim de pass. Gočár haalt uit met een fantastische trap. Ypsilantis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gočár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gočár schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Thế Doanh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gočár onderschept slim de pass. Gočár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 5:0

68e minuut.
Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez geeft een hoge lob. Daar is Fotakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gočár rent richting de bal. Gočár haalt uit met een fantastische trap. Ypsilantis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gočár is nu in balbezit. Gočár haalt uit met een fantastische trap. Ypsilantis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Koern passt de bal in één keer door. Fotakis rent richting de bal. Gočár onderschept slim de pass. Gočár haalt uit met een fantastische trap. Ypsilantis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 6:0

80e minuut.
Scieur passt de bal zonder na te denken. Gočár probeert naar een medespeler te passen. Scieur met een sublieme pass. Gočár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gočár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez speelt de bal door. Gočár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gočár haalt uit met een fantastische trap. Ypsilantis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΙOΛIKOΣ 42%, Midnight Gods 58%.
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 6:0