Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: cbs milan Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5753
cbs milan U.S. Levi
433 Tactiek Bizona
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
45.2 gemiddelde waardering 59.9
solid Schieten formidable
solid Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Maffini onderschept slim de pass. Maffini met een sublieme pass. Barbolini met een sublieme pass. McGinn heeft problemen om de bal te vangen. McGinn schiet op doel. De Anda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gürses met de inworp. Barbolini is nu in balbezit. Barbolini geeft een hoge lob. Mukhtar geeft een hoge lob. De Anda bokst de bal weg. McGinn maakt een snoekduik en kopt de bal. De Anda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Maffini geeft een hoge lob. McGinn rent richting de bal. Dumitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. McGinn onderschept slim de pass. McGinn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Dumitrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitrescu geeft een lange en hoge pass. Pistrui kopt de bal weg. Cazal geeft de bal voor. De Anda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Anasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Anasiak probeert naar een medespeler te passen. Cazal rent richting de bal. Cazal geeft een hoge lob. McGinn krijgt zijn hoofd ertegen. De Anda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutuc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Manavoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stylak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Al Haddad maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - U.S. Levi 1:0

21e minuut.
Maffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffini passt de bal met de wreef. Dumitrescu probeert naar een medespeler te passen. McGinn is nu in balbezit. McGinn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Gürses probeert naar een medespeler te passen. Mukhtar is nu in balbezit. Mukhtar geeft een lange en hoge pass. McGinn rent richting de bal. McGinn schiet op doel. De Anda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Maffini rent richting de bal. Maffini probeert naar een medespeler te passen. Cazal geeft de bal voor. McGinn maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cbs milan - U.S. Levi 1:1

45e minuut.
Lutuc geeft een hoge lob. McGinn probeert de bal met de borst te controleren. Dumitrescu rent richting de bal. McGinn verovert de bal door een tackle van achteren. McGinn draait met de bal, schiet en ... De Anda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cbs milan 69%, U.S. Levi 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cbs milan - U.S. Levi 1:1

50e minuut.
Gürses probeert naar een medespeler te passen. Barbolini rent richting de bal. Barbolini passt de bal in één keer door. Mukhtar is nu in balbezit. Mukhtar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lutuc kopt de bal weg. Barbolini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anasiak. Anasiak krijgt een gele kaart. Barbolini raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mukhtar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De Anda bokst de bal weg.

59e minuut.
Maffini onderschept slim de pass. Maffini geeft een hoge lob. McGinn kopt de bal weg. Mukhtar heeft problemen om de bal te vangen. Mukhtar geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - U.S. Levi 1:2

65e minuut.
Barbolini is nu in balbezit. Barbolini passt de bal zonder na te denken. Cazal is nu in balbezit. Cazal geeft de bal voor. McGinn krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Silveirinha de bal. McGinn rent richting de bal. McGinn haalt uit met een fantastische trap. De Anda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - U.S. Levi 1:3

74e minuut.
Pistrui met een sublieme pass. Mukhtar rent richting de bal. Santorelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santorelli krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Gürses kopt de bal weg. Mukhtar is nu in balbezit. Mukhtar passt de bal in één keer door. Barbolini heeft problemen om de bal te vangen. Barbolini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Silveirinha de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gürses geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. McGinn springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Maffini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cazal de bal. Cazal probeert naar een medespeler te passen. Barbolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbolini draait met de bal, schiet en ... De Anda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cazal passt de bal zonder na te denken. McGinn bereikt de bal nog maar net als eerste. McGinn schiet op doel. Silveirinha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - U.S. Levi 1:4

78e minuut.
McGinn verovert de bal door een tackle van achteren. Anasiak onderschept slim de pass. Anasiak passt de bal in één keer door. Mukhtar rent richting de bal. Mukhtar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Bochdalek de bal onder controle te krijgen. Mukhtar kopt de bal weg. Daar is Silveirinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGinn rent richting de bal. McGinn draait met de bal, schiet en ... De Anda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Cazal is nu in balbezit. Cazal passt de bal zonder na te denken. McGinn bereikt de bal nog maar net als eerste. McGinn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - U.S. Levi 1:5

88e minuut.
Kowalczuk passt de bal in één keer door. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McGinn. McGinn krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cbs milan 70%, U.S. Levi 30%.
cbs milan - U.S. Levi 1:5