Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 21:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Train in Vain Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3298
Train in Vain D`Oh
433 Tactiek tadam
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 59.8
zwak Schieten formidabel
zwak Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Chaouchi speelt de bal door. De Schrijver is nu in balbezit. De Schrijver met een sublieme pass. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner draait met de bal, schiet en ... Jachowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
De Schrijver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cosco is nu in balbezit. Majsner verovert de bal door een tackle van achteren. Majsner geeft een hoge lob. Jachowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - D`Oh 0:1

5e minuut.
Mostelë probeert naar een medespeler te passen. Antonovas geeft een lange en hoge pass. Cosco is nu in balbezit. Majsner onderschept slim de pass. Majsner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Đogić heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Howell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edmonds is nu in balbezit. Majsner begaat een overtreding. Majsner krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Cârlea kopt de bal weg. De Schrijver met een sublieme pass. Daar is Majsner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majsner draait met de bal, schiet en ... Jachowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - D`Oh 0:2

10e minuut.
Chaouchi onderschept slim de pass. Masters is nu in balbezit. Chaouchi begaat een overtreding. Chaouchi krijgt een gele kaart. Masters is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Đogić met een snel genomen vrije trap. De Schrijver probeert naar een medespeler te passen. Majsner is nu in balbezit. Majsner schiet op doel. Jachowicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - D`Oh 0:3

16e minuut.
Pop Lazić geeft de bal voor. Szczutowski probeert de bal aan de voet te houden. Chaouchi kopt de bal weg. Majsner is nu in balbezit. Majsner draait met de bal, schiet en ... Jachowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Antonovas met een sublieme pass. Daar is De Schrijver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Schrijver passt de bal met de wreef. Majsner rent richting de bal. Majsner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mostelë onderschept slim de pass. Howell onderschept slim de pass. Howell passt de bal zonder na te denken. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De Schrijver geeft de bal voor. Chaouchi heeft problemen om de bal te vangen. Majsner rent richting de bal. Majsner haalt uit met een fantastische trap. Jachowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - D`Oh 0:4

28e minuut.
Doeltrap. Jachowicz met een harde bal richting middenveld. Antonovas kopt de bal weg. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cârlea kopt de bal weg. Čereškinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čereškinas geeft een hoge lob. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Cosco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Howell is nu in balbezit. Howell passt de bal in één keer door. Cârlea is nu in balbezit. Cârlea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mostelë passt de bal in één keer door. De Schrijver bereikt de bal nog maar net als eerste. De Schrijver passt de bal zonder na te denken. Mostelë geeft een hoge lob. Chaouchi rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - D`Oh 0:5

42e minuut.
Mostelë passt de bal zonder na te denken. Antonovas rent richting de bal. Antonovas passt de bal zonder na te denken. Chaouchi is nu in balbezit. Chaouchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mostelë is nu in balbezit. Mostelë geeft een lange en hoge pass. Daar is Đogić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaouchi is nu in balbezit. Chaouchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - D`Oh 0:6

44e minuut.
Majsner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niedermayer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Train in Vain 80%, D`Oh 20%.
Train in Vain - D`Oh 0:6

46e minuut.
van Gobbel komt het veld opgelopen. Karwat komt het veld opgelopen. Sermetoğlu komt het veld opgelopen. Malinák komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Malinák trapt de bal weg van het doel. Antonovas kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuldanashvili de bal. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi draait met de bal, schiet en ... Jachowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - D`Oh 0:7

57e minuut.
Sermetoğlu met een sublieme pass. Antonovas is nu in balbezit. Antonovas passt de bal zonder na te denken. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - D`Oh 0:8

61e minuut.
Edmonds rent richting de bal. Mostelë onderschept slim de pass. Mostelë passt de bal in één keer door. Sermetoğlu geeft een hoge lob. Chaouchi krijgt zijn hoofd ertegen. Jachowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Chaouchi kopt de bal weg. Kuldanashvili heeft problemen om de bal te vangen. Niedermayer is nu in balbezit. Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - D`Oh 0:9

63e minuut.
Drobickas geeft een lange en hoge pass. Kuldanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer verovert de bal door een tackle van achteren. Niedermayer haalt uit met een fantastische trap. Jachowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - D`Oh 0:10

65e minuut.
Gorčakas geeft een lange en hoge pass. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer geeft de bal voor. Chaouchi is nu in balbezit. Chaouchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - D`Oh 0:11

67e minuut.
Cosco passt de bal in één keer door. Daar is Kuldanashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedermayer is nu in balbezit. Niedermayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - D`Oh 0:12

68e minuut.
Čereškinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čereškinas met een sublieme pass. Sermetoğlu is nu in balbezit. Sermetoğlu geeft een lange en hoge pass. Chaouchi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gorčakas probeert naar een medespeler te passen. Sermetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermetoğlu met een sublieme pass. Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mostelë bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostelë geeft een lange en hoge pass. Đogić heeft problemen om de bal te vangen. Antonovas geeft een hoge lob. Niedermayer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Howell met de inworp. Mostelë speelt de bal door. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Antonovas is nu in balbezit. Antonovas geeft een lange en hoge pass. Niedermayer springt en kopt de bal. Klungelig pakt Kuldanashvili de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Sermetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermetoğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Chaouchi de bal. Chaouchi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Gorčakas rent richting de bal. Profiş rent richting de bal. Karwat is nu in balbezit. Karwat haalt uit met een fantastische trap. Malinák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Cosco geeft een lange en hoge pass. van Gobbel kopt de bal weg. Čereškinas geeft een hoge lob. Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Antonovas met een sublieme pass. Mostelë is nu in balbezit. Mostelë passt de bal met de wreef. Chaouchi heeft problemen om de bal te vangen. Chaouchi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Niedermayer is nu in balbezit. Niedermayer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jachowicz trapt de bal weg van het doel. Čereškinas is nu in balbezit. Čereškinas geeft de bal voor. Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Cosco geeft een lange en hoge pass. Čereškinas kopt de bal weg. Mostelë bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostelë geeft een hoge lob. Niedermayer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Train in Vain 66%, D`Oh 34%.
Train in Vain - D`Oh 0:12