Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
12 Angry Men Locos Odyssey
Juve Next Tactiek Wahey To Go 2
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
39 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 48
outstanding Schieten solid
excellent Passen solid
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Giladi met een sublieme pass. Kunsági rent richting de bal. Kunsági passt de bal met de wreef. Krasniqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasniqi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klárik passt de bal met de wreef. Giladi heeft problemen om de bal te vangen. Giladi passt de bal in één keer door. Kreisl rent richting de bal. Kreisl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kunsági rent richting de bal. Kunsági passt de bal in één keer door. Kreisl rent richting de bal. Kreisl schiet op doel. Dulea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

13e minuut.
Klárik passt de bal met de wreef. Giladi rent richting de bal. Giladi passt de bal in één keer door. Krasniqi is nu in balbezit. Krasniqi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Møge geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chaburski de bal. Kreisl rent richting de bal. Kreisl schiet op doel. Dulea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
12 Angry Men - Locos Odyssey 1:0

16e minuut.
Giladi is nu in balbezit. Krasniqi rent richting de bal. Giladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasniqi rent richting de bal. Krasniqi draait met de bal, schiet en ... Dulea bokst de bal weg.

18e minuut.
Chaburski geeft een hoge lob. Simoni kopt de bal weg. Klárik probeert naar een medespeler te passen. Giladi is nu in balbezit. Giladi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Tretiak passt de bal met de wreef. Kunsági is nu in balbezit. Kunsági met een sublieme pass. Kreisl is nu in balbezit. Kreisl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Táncsics geeft een hoge lob. Indić heeft problemen om de bal te vangen. Krasniqi rent richting de bal. Krasniqi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
12 Angry Men - Locos Odyssey 2:0

32e minuut.
Klárik passt de bal in één keer door. Giladi rent richting de bal. MacGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreisl verovert de bal door een tackle van achteren. Kreisl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kreisl bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kreisl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krasniqi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
12 Angry Men - Locos Odyssey 3:0

35e minuut.
Kreisl maakt een snoekduik en kopt de bal. Marauders heeft problemen om de bal te vangen. Kreisl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreisl draait met de bal, schiet en ... Dulea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Van Dijck heeft problemen om de bal te vangen. Krasniqi rent richting de bal. Krasniqi draait met de bal, schiet en ... Dulea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
12 Angry Men - Locos Odyssey 4:0

37e minuut.
Giladi rent richting de bal. Krasniqi rent richting de bal. Krasniqi passt de bal zonder na te denken. Kreisl rent richting de bal. Kreisl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Indić probeert de bal aan de voet te houden. Tyc is nu in balbezit. Tyc probeert naar een medespeler te passen. Marauders heeft problemen om de bal te vangen. Kreisl bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 12 Angry Men 22%, Locos Odyssey 78%.
12 Angry Men - Locos Odyssey 4:0

51e minuut.
Kunsági geeft een hoge lob. Krasniqi heeft problemen om de bal te vangen. Fonseca rent richting de bal. Krasniqi onderschept slim de pass. Krasniqi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Klárik is nu in balbezit. Klárik passt de bal met de wreef. Møge speelt de bal door. Kreisl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreisl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krasniqi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
12 Angry Men - Locos Odyssey 5:0

56e minuut.
Klárik met een sublieme pass. Kunsági rent richting de bal. Kunsági probeert naar een medespeler te passen. Kreisl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreisl schiet op doel. Dulea bokst de bal weg. Marauders bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasniqi verovert de bal door een tackle van achteren. Krasniqi schiet op doel. Dulea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Møge speelt de bal door. Giladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Indić bereikt de bal nog maar net als eerste. Giladi verovert de bal door een tackle van achteren. Giladi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Kunsági geeft een lange en hoge pass. Van Dijck kopt de bal weg. Klungelig pakt Fonseca de bal. Giladi is nu in balbezit. Giladi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
12 Angry Men - Locos Odyssey 6:0

65e minuut.
Kunsági passt de bal zonder na te denken. Daar is Giladi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giladi speelt de bal door. Krasniqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasniqi haalt uit met een fantastische trap. Dulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kreisl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreisl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
12 Angry Men - Locos Odyssey 7:0

68e minuut.
Klárik kopt de bal weg. Møge is nu in balbezit. Møge passt de bal met de wreef. Giladi rent richting de bal. Giladi haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Klárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Giladi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krasniqi de bal. Krasniqi draait met de bal, schiet en ... Indić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jovanović komt het veld opgelopen. Bobadilla komt het veld opgelopen. Gasco komt het veld opgelopen. Weisz komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Møge bereikt de bal nog maar net als eerste. Møge met een sublieme pass. Daar is Jovanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jovanović haalt uit met een fantastische trap. Dulea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Bobadilla passt de bal in één keer door. Møge heeft problemen om de bal te vangen. Møge geeft de bal voor. Kreisl rent richting de bal. Kreisl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Táncsics is nu in balbezit. Táncsics passt de bal in één keer door. Weisz is nu in balbezit. Weisz geeft een hoge lob. Jovanović maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bobadilla speelt de bal door. Daar is Jovanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Indić rent richting de bal. Jovanović onderschept slim de pass. Jovanović schiet op doel. Dulea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Møge zal de hoekschop nemen. Kreisl maakt een snoekduik en kopt de bal. Dulea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jovanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
12 Angry Men - Locos Odyssey 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 12 Angry Men 31%, Locos Odyssey 69%.
12 Angry Men - Locos Odyssey 8:0