Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Quartu Sant`Elena Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5443
Quartu Sant`Elena Santa Lúcia FC
FP4NOINCROCIA3 Tactiek 343
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
43 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 38.8
outstanding Schieten average
good Passen good
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Langvik probeert naar een medespeler te passen. Foglietti is nu in balbezit. Foglietti passt de bal met de wreef. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - Santa Lúcia FC 1:0

5e minuut.
Langvik met een sublieme pass. Klungelig pakt Guiscardo de bal. Guiscardo geeft de bal voor. Franciotti is nu in balbezit. Franciotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Boiangiu passt de bal zonder na te denken. Foglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foglietti probeert naar een medespeler te passen. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Franciotti rent richting de bal. Körner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Franciotti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ambrosio neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - Santa Lúcia FC 2:0

20e minuut.
Franciotti rent richting de bal. Nasino is nu in balbezit. Franciotti onderschept slim de pass. Franciotti draait met de bal, schiet en ... Sinclair maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - Santa Lúcia FC 3:0

25e minuut.
Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbossa verovert de bal door een tackle van achteren. Garbossa probeert naar een medespeler te passen. Foglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foglietti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Boccotti probeert naar een medespeler te passen. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio schiet op doel. Sinclair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Foglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foglietti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - Santa Lúcia FC 4:0

29e minuut.
Boiangiu is nu in balbezit. Gherber is nu in balbezit. Boiangiu onderschept slim de pass. Boiangiu geeft een lange en hoge pass. Ambrosio maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Foglietti rent richting de bal. Foglietti speelt de bal door. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Barcelos rent richting de bal. Barcelos passt de bal in één keer door. Franciotti is nu in balbezit. Franciotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - Santa Lúcia FC 5:0

39e minuut.
Langvik passt de bal met de wreef. Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti rent richting de bal. Franciotti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Franciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti geeft een hoge lob. Foglietti rent richting de bal. Foglietti haalt uit met een fantastische trap. Sinclair werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - Santa Lúcia FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu Sant`Elena 29%, Santa Lúcia FC 71%.
Quartu Sant`Elena - Santa Lúcia FC 6:0

47e minuut.
Foglietti kopt de bal weg. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio passt de bal met de wreef. Franciotti rent richting de bal. Franciotti schiet op doel. Sinclair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karttunen heeft problemen om de bal te vangen. Foglietti onderschept slim de pass. Foglietti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - Santa Lúcia FC 7:0

52e minuut.
Vişoiu kopt de bal weg. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu passt de bal in één keer door. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Franciotti heeft problemen om de bal te vangen. Franciotti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Boiangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Boiangiu geeft een hoge lob. Foglietti is nu in balbezit. Foglietti draait met de bal, schiet en ... Sinclair maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - Santa Lúcia FC 8:0

55e minuut.
Gherber probeert naar een medespeler te passen. Vişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Langvik zijn tegenspeler op de grond. Langvik krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Guiscardo verovert de bal door een tackle van achteren. Guiscardo geeft een hoge lob. Ambrosio kopt de bal weg. Franciotti heeft problemen om de bal te vangen. Franciotti schiet op doel. Sinclair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Nasino geeft de bal voor. Boiangiu kopt de bal weg. Franciotti is nu in balbezit. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Karttunen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Boiangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Boiangiu speelt de bal door. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - Santa Lúcia FC 9:0

67e minuut.
Daar is Foglietti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foglietti met een sublieme pass. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... Körner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Sinclair probeert wanhopig de bal te grijpen. Nasino heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Foglietti rent richting de bal. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... Sinclair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - Santa Lúcia FC 10:0

70e minuut.
Franciotti heeft problemen om de bal te vangen. Ambrosio is nu in balbezit. Franciotti rent richting de bal. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Nasino probeert de bal met de borst te controleren. Franciotti rent richting de bal. Franciotti speelt de bal door. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Sinclair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rahmad is nu in balbezit. Guiscardo verovert de bal door een tackle van achteren. Guiscardo geeft een hoge lob. Foglietti is nu in balbezit. Foglietti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - Santa Lúcia FC 11:0

74e minuut.
Nasino geeft een lange en hoge pass. Barcelos heeft problemen om de bal te vangen. Barcelos geeft een lange en hoge pass. Franciotti is nu in balbezit. Franciotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Langvik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Barcelos de bal onder controle te krijgen. Barcelos met een sublieme pass. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Sinclair bokst de bal weg. Daar is Foglietti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - Santa Lúcia FC 12:0

81e minuut.
Langvik kopt de bal weg. Klungelig pakt Ab Abel Udarnah de bal. Barcelos speelt de bal door. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - Santa Lúcia FC 13:0

88e minuut.
Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio geeft de bal voor. Franciotti is nu in balbezit. Franciotti haalt uit met een fantastische trap. Sinclair probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Karttunen met een harde bal richting middenveld. Boiangiu kopt de bal weg. Foglietti kan de bal niet met de borst controleren. Foglietti geeft de bal voor. Ambrosio krijgt zijn hoofd ertegen. Sinclair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu Sant`Elena 27%, Santa Lúcia FC 73%.
Quartu Sant`Elena - Santa Lúcia FC 13:0