Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 00:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Bananas FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 114
Bananas FC Barcesousa
Poder Del Medio Tactiek Guardiola6
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 31.4
goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Pineda rent richting de bal. Myllymäki geeft een hoge lob. Gardynik rent richting de bal. Gardynik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - Barcesousa 1:0

8e minuut.
Matov kopt de bal weg. Nüssli heeft problemen om de bal te vangen. Pineda rent richting de bal. Nüssli onderschept slim de pass. Bréchet geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - Barcesousa 2:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gwalbert met de inworp. Gutiérrez rent richting de bal. Bréchet verovert de bal door een tackle van achteren. Bréchet geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik haalt uit met een fantastische trap. Winiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - Barcesousa 3:0

13e minuut.
Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwalbert passt de bal zonder na te denken. Bréchet met een sublieme pass. Nüssli is nu in balbezit. Nüssli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Myllymäki probeert naar een medespeler te passen. Nüssli rent richting de bal. Gardynik is nu in balbezit. Nüssli rent richting de bal. Nüssli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Myllymäki kopt de bal weg. Daar is Usher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nüssli is nu in balbezit. Nüssli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - Barcesousa 4:0

17e minuut.
Gîrbaciu geeft de bal voor. Daar is Usher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nüssli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nüssli schiet op doel. Winiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - Barcesousa 5:0

19e minuut.
Doldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik verovert de bal door een tackle van achteren. Gardynik speelt de bal door. Nüssli rent richting de bal. Nüssli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bottoms rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gwalbert. Bottoms is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mendez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Rover, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matov rent richting de bal. Matov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Gwalbert is nu in balbezit. Gwalbert geeft de bal voor. Bottoms probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gardynik is nu in balbezit. Gardynik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doldo heeft problemen om de bal te vangen. Bréchet rent richting de bal. Bréchet speelt de bal door. Gardynik heeft problemen om de bal te vangen. Gardynik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rincón speelt de bal door. Bréchet is nu in balbezit. Bréchet passt de bal in één keer door. Gardynik is nu in balbezit. Gardynik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bananas FC 40%, Barcesousa 60%.
Bananas FC - Barcesousa 5:0

49e minuut.
Gwalbert rent richting de bal. Gwalbert geeft een hoge lob. Usher heeft problemen om de bal te vangen. Nüssli is nu in balbezit. Nüssli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Daar is Rincón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rincón. Rincón krijgt een gele kaart. Mendez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

62e minuut.
Daar is Nüssli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendez rent richting de bal. Mendez passt de bal in één keer door. Matov is nu in balbezit. Matov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bréchet passt de bal zonder na te denken. Nüssli bereikt de bal nog maar net als eerste. Usher rent richting de bal. Nüssli verovert de bal door een tackle van achteren. Nüssli draait met de bal, schiet en ... Winiecki bokst de bal weg. Simms rent richting de bal. Gardynik verovert de bal door een tackle van achteren. Gardynik geeft een hoge lob. Winiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - Barcesousa 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bananas FC 49%, Barcesousa 51%.
Bananas FC - Barcesousa 6:0