Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 21:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Kociol Czarownic
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 988
Kendal FC IRAJÁ ESPORTE CLUBE
2024 Tactiek 2016 A
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 47.3
zeer goed Schieten solide
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


11e minuut.
Woźny verovert de bal door een tackle van achteren. Woźny passt de bal in één keer door. Libisser is nu in balbezit. Libisser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 0:1

13e minuut.
Grassman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim rent richting de bal. Kim passt de bal zonder na te denken. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Seress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Grassman met een sublieme pass. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźny begaat een overtreding. Woźny krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Woźny met de inworp. Kaham is nu in balbezit. Kaham met een sublieme pass. Pontes rent richting de bal. Pontes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Inworp. Pontes met een snelle inworp. Kaham probeert naar een medespeler te passen. Libisser rent richting de bal. Libisser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 0:2

34e minuut.
Mings passt de bal met de wreef. Ardila speelt de bal door. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Seress werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 1:2

40e minuut.
Lugonja rent richting de bal. Lugonja geeft een hoge lob. França is nu in balbezit. França schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kendal FC - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 2:2

42e minuut.
Kaham speelt de bal door. Lleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lleras passt de bal zonder na te denken. França is nu in balbezit. França schiet op doel. Seress bokst de bal weg. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardila geeft een hoge lob. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Seress probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 3:2

44e minuut.
França bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim is nu in balbezit. Kim passt de bal met de wreef. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Seress verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kendal FC 43%, IRAJÁ ESPORTE CLUBE 57%.
Kendal FC - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 3:2

49e minuut.
Mings rent richting de bal. Mings geeft een lange en hoge pass. Angelici kopt de bal weg. Klungelig pakt Lugonja de bal. Libisser is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kendal FC - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 3:3

50e minuut.
Bekaert komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Lindfors passt de bal zonder na te denken. Daar is Angelici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelici speelt de bal door. Libisser rent richting de bal. Libisser draait met de bal, schiet en ... Çarşı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Cabezas is nu in balbezit. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Seress werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dziekanowski komt het veld opgelopen.

58e minuut.
França bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van Gijseghem. França raakt geblesseerd tijdens het duel. Lleras zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Sertkan komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Inworp. Sertkan met een snelle inworp. Kaham is nu in balbezit. Kaham geeft de bal voor. Klungelig pakt Lugonja de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kaham geeft een hoge lob. Lugonja is nu in balbezit. Dziekanowski onderschept slim de pass. Dziekanowski haalt uit met een fantastische trap. Çarşı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 3:4

87e minuut.
Woźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźny geeft de bal voor. Lugonja kan de bal niet met de borst controleren. Dziekanowski is nu in balbezit. Dziekanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kendal FC 56%, IRAJÁ ESPORTE CLUBE 44%.
Kendal FC - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 3:4