Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 00:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Aqua Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 7141
Agues FC BetancourtFC
wing Tactiek DAVID1
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
38 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
59.5 gemiddelde waardering 36.7
wonderbaarlijk Schieten goed
formidabel Passen goed
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Mea Vitali met een sublieme pass. Lejeune probeert naar een medespeler te passen. Ortiz is nu in balbezit. Santeliz is nu in balbezit. Santeliz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Santeliz passt de bal in één keer door. Tyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - BetancourtFC 1:0

6e minuut.
Espina rent richting de bal. Espina passt de bal zonder na te denken. Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune geeft een lange en hoge pass. Ferrebús springt en kopt de bal. Mezzaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Mezzaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ortiz kopt de bal weg. Vizcarrondo heeft problemen om de bal te vangen. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús draait met de bal, schiet en ... Mezzaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - BetancourtFC 2:0

13e minuut.
Espina rent richting de bal. Espina geeft de bal voor. Santeliz kopt de bal weg. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Espina kopt de bal weg. Ferrebús rent richting de bal. Lejeune is nu in balbezit. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap. Mezzaro bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lejeune zal de hoekschop nemen. Mezzaro probeert wanhopig de bal te grijpen. Santeliz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Mea Vitali passt de bal zonder na te denken. Lejeune probeert naar een medespeler te passen. Ferrebús rent richting de bal. Ferrebús schiet op doel. Mezzaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - BetancourtFC 3:0

24e minuut.
Espina rent richting de bal. Espina geeft een lange en hoge pass. Daar is Scarso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Mezzaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - BetancourtFC 4:0

26e minuut.
Mea Vitali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea Vitali geeft een hoge lob. Ortiz kopt de bal weg. Ferrebús rent richting de bal. Ferrebús draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - BetancourtFC 5:0

26e minuut.
Santeliz is nu in balbezit. Di Giorgi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santeliz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zlatkovskis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vizcarrondo heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Mezzaro bokst de bal weg.

32e minuut.
Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Lejeune speelt de bal door. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap. Mezzaro bokst de bal weg.

40e minuut.
Ferrebús passt de bal met de wreef. Ortiz rent richting de bal. Crespo begaat een overtreding. Crespo krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Tyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ferrebús de bal. Ferrebús draait met de bal, schiet en ... Mezzaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agues FC 35%, BetancourtFC 65%.
Agues FC - BetancourtFC 5:0

47e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Vizcarrondo rent richting de bal. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Mezzaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - BetancourtFC 6:0

51e minuut.
Mea Vitali geeft de bal voor. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ortiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ortiz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Tavares geeft de bal voor. Inworp. Bandres met een snelle inworp. Mea Vitali geeft de bal voor. Ortiz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - BetancourtFC 7:0

55e minuut.
Lejeune is nu in balbezit. Lejeune met een sublieme pass. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús schiet op doel. Mezzaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Tovar geeft de bal voor. Ferrebús is nu in balbezit. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel. Mezzaro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Mea Vitali onderschept slim de pass. Mea Vitali speelt de bal door. Lejeune geeft een lange en hoge pass. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mezzaro met een harde bal richting middenveld. Espina kopt de bal weg. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Mezzaro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Lejeune passt de bal in één keer door. Ferrebús rent richting de bal. Vizcarrondo is nu in balbezit. Ferrebús verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrebús draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Palomares rent richting de bal. Palomares probeert naar een medespeler te passen. Zlatkovskis geeft een lange en hoge pass. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Mezzaro met een harde bal richting middenveld. Castellanos kopt de bal weg. Daar is Tovar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Giorgi rent richting de bal. Di Giorgi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Mezzaro met een sublieme pass. Zlatkovskis kopt de bal weg. Daar is Ferrebús, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrebús draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mea Vitali passt de bal zonder na te denken. Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune probeert naar een medespeler te passen. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - BetancourtFC 8:0

85e minuut.
Bandres heeft problemen om de bal te vangen. Mea Vitali speelt de bal door. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús schiet op doel. Mezzaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Espina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lejeune de bal. Lejeune passt de bal met de wreef. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús schiet op doel. Mezzaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Mea Vitali speelt de bal door. Bandres bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandres geeft een hoge lob. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agues FC 29%, BetancourtFC 71%.
Agues FC - BetancourtFC 8:0