Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:39
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: MKS Ołów Ryn Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1412
MKS Ołów Ryn CLB Hà Nội
VeB Tactiek 532
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.7 gemiddelde waardering 38.4
excellent Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Osial met een sublieme pass. Klungelig pakt Cichecki de bal. Met opzet legt Leczkowski zijn tegenspeler op de grond. Leczkowski krijgt een gele kaart. Cichecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Cichecki met een snel genomen vrije trap. Tomasik geeft de bal voor. Caniggia krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Belcea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Aguirre passt de bal zonder na te denken. Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia haalt uit met een fantastische trap. Belcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - CLB Hà Nội 1:0

6e minuut.
Cichecki speelt de bal door. Caniggia rent richting de bal. Văn Phi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caniggia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kożusznik komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kljajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasik verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasik met een sublieme pass. Cichecki heeft problemen om de bal te vangen. Cichecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt van den Bosch de bal. Tomasik geeft de bal voor. Caniggia rent richting de bal. Caniggia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - CLB Hà Nội 2:0

13e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre speelt de bal door. Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tomasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasik speelt de bal door. Caniggia is nu in balbezit. Caniggia haalt uit met een fantastische trap. Belcea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - CLB Hà Nội 3:0

18e minuut.
Tomasik verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasik passt de bal met de wreef. van den Bosch verovert de bal door een tackle van achteren. Caniggia is nu in balbezit. Caniggia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tomasik speelt de bal door. Osial rent richting de bal. Osial met een sublieme pass. Cichecki is nu in balbezit. Cichecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Doeltrap. Belcea trapt de bal weg van het doel. Aguirre kopt de bal weg. Daar is Caniggia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caniggia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Habers is nu in balbezit. Habers met een sublieme pass. Aguirre speelt de bal door. Caniggia rent richting de bal. Caniggia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mạnh Hùng passt de bal in één keer door. Tomasik met een sublieme pass. Klungelig pakt Cichecki de bal. Cichecki haalt uit met een fantastische trap. Osial probeert de bal aan de voet te houden. Belcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Fafik speelt de bal door. Tomasik speelt de bal door. Cichecki is nu in balbezit. Cichecki schiet op doel. Belcea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - CLB Hà Nội 4:0

42e minuut.
Leczkowski rent richting de bal. Caniggia onderschept slim de pass. Caniggia speelt de bal door. Cichecki rent richting de bal. Cichecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - CLB Hà Nội 5:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Habers met de inworp. Mađar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ołów Ryn 26%, CLB Hà Nội 74%.
MKS Ołów Ryn - CLB Hà Nội 5:0

48e minuut.
Tomasik is nu in balbezit. Tomasik geeft de bal voor. Klungelig pakt Leczkowski de bal. Caniggia rent richting de bal. Caniggia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Belcea met een harde bal richting middenveld. Aguirre kopt de bal weg. Caniggia is nu in balbezit. Caniggia haalt uit met een fantastische trap. Belcea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - CLB Hà Nội 6:0

51e minuut.
Mai Hùng is nu in balbezit. Mai Hùng geeft een hoge lob. Caniggia kopt de bal weg. Cichecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichecki draait met de bal, schiet en ... Belcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Habers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguirre geeft de bal voor. Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Habers geeft een hoge lob. Tomasik met een sublieme pass. Caniggia is nu in balbezit. Caniggia haalt uit met een fantastische trap. Belcea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tomasik probeert naar een medespeler te passen. Kożusznik probeert naar een medespeler te passen. Cichecki rent richting de bal. Cichecki draait met de bal, schiet en ... Belcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Aguirre passt de bal zonder na te denken. Mai Hùng probeert naar een medespeler te passen. Tomasik probeert naar een medespeler te passen. Cichecki is nu in balbezit. Cichecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caniggia is nu in balbezit. Caniggia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - CLB Hà Nội 7:0

66e minuut.
Leczkowski kopt de bal weg. Tomasik rent richting de bal. Tomasik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cichecki de bal. Cichecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Tomasik rent richting de bal. Tomasik passt de bal in één keer door. Cichecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichecki draait met de bal, schiet en ... Belcea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - CLB Hà Nội 8:0

78e minuut.
Daar is Røyset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tomasik de bal. Tomasik geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Kożusznik passt de bal zonder na te denken. Tomasik rent richting de bal. Tomasik speelt de bal door. Cichecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - CLB Hà Nội 9:0

82e minuut.
Tomasik is nu in balbezit. Tomasik passt de bal in één keer door. Osial speelt de bal door. Caniggia is nu in balbezit. Caniggia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Buitenspel voor Samman. Goede buitenspelval van de verdediging. Kożusznik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Leczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichecki onderschept slim de pass. Cichecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - CLB Hà Nội 10:0

88e minuut.
Mađar is nu in balbezit. Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Cichecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichecki haalt uit met een fantastische trap. Belcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ołów Ryn 24%, CLB Hà Nội 76%.
MKS Ołów Ryn - CLB Hà Nội 10:0