Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS Kasztan Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6792
KS Kasztan Cammel Trophy
HOH Tactiek Amir Zaid
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 46.9
good Schieten good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Minoculos bereikt de bal nog maar net als eerste. Minoculos passt de bal met de wreef. Daar is Parishev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parishev geeft een lange en hoge pass. de Graça maakt een snoekduik en kopt de bal. El-Azazy bokst de bal weg.

4e minuut.
Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Davran verovert de bal door een tackle van achteren. Zaid onderschept slim de pass. Zaid schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kasztan - Cammel Trophy 0:1

8e minuut.
Minoculos speelt de bal door. Daar is Lahanacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lahanacı probeert naar een medespeler te passen. de Graça bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graça draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lima geeft een hoge lob. de Graça is nu in balbezit. Sammer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Graça wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. de Graça kan niet meer verder spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Parishev neemt zijn aanloop. El-Azazy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. El-Romy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szkiełko is nu in balbezit. El-Romy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El-Romy krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Minoculos speelt de bal door. Klungelig pakt Parishev de bal. Parishev speelt de bal door. Lahanacı is nu in balbezit. Lahanacı haalt uit met een fantastische trap. El-Azazy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Parishev probeert naar een medespeler te passen. Lahanacı is nu in balbezit. Kareem legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lahanacı wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Parishev zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. El-Azazy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Parishev rent richting de bal. De bal raakt de paal. Parishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Parishev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Kasztan - Cammel Trophy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kasztan 30%, Cammel Trophy 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Kasztan - Cammel Trophy 1:1

67e minuut.
Davran geeft een hoge lob. Lahanacı is nu in balbezit. Kareem begaat een overtreding. Lahanacı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lahanacı wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Wadi onderschept slim de pass. Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Lima geeft een hoge lob. Lahanacı rent richting de bal. Lahanacı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kareem verovert de bal door een tackle van achteren. Lahanacı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bashshar. Lahanacı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lahanacı wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kasztan 22%, Cammel Trophy 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Kasztan - Cammel Trophy 1:1