Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real COL F.C. El Bajo F.C.
5112D WING Tactiek GOL
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 3
57.2 gemiddelde waardering 30.6
goed Schieten zwak
uitstekend Passen slecht
zeer goed Verdedigen matig


5e minuut.
Grumezea passt de bal in één keer door. Barboza is nu in balbezit. Barboza schiet op doel. Kowalik probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - El Bajo F.C. 1:0

17e minuut.
Mendez is nu in balbezit. Kowalik rent richting de bal. Barboza verovert de bal door een tackle van achteren. Barboza draait met de bal, schiet en ... Szrnka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - El Bajo F.C. 2:0

22e minuut.
Grumezea speelt de bal door. Daar is Barboza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayrou met een sublieme pass. Klungelig pakt Barboza de bal. Barboza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Del Valle passt de bal met de wreef. Mata met een sublieme pass. Mendez is nu in balbezit. Mendez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - El Bajo F.C. 3:0

26e minuut.
Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle onderschept slim de pass. Del Valle geeft de bal voor. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Szrnka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Peralta geeft een lange en hoge pass. Daar is Valencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mata is nu in balbezit. Mata geeft een lange en hoge pass. Mendez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Del Valle rent richting de bal. Del Valle passt de bal in één keer door. Barboza rent richting de bal. Barboza draait met de bal, schiet en ... Szrnka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - El Bajo F.C. 4:0

30e minuut.
Del Valle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea met een sublieme pass. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Baena speelt de bal door. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea geeft een hoge lob. Mendez springt en kopt de bal. Szrnka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - El Bajo F.C. 5:0

42e minuut.
Klungelig pakt Del Valle de bal. Del Valle geeft een lange en hoge pass. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea geeft een hoge lob. Barboza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real COL F.C. 39%, El Bajo F.C. 61%.
Real COL F.C. - El Bajo F.C. 5:0

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szrnka met een harde bal richting middenveld. Del Valle kopt de bal weg. Barboza heeft problemen om de bal te vangen. Barboza haalt uit met een fantastische trap. Szrnka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Barboza heeft problemen om de bal te vangen. Del Valle rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reis. Reis krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Inworp. Machís zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mata probeert naar een medespeler te passen. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bayrou met de inworp. Klungelig pakt Reis de bal. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza haalt uit met een fantastische trap. Szrnka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Baena met de inworp. Del Valle met een sublieme pass. Grumezea rent richting de bal. Grumezea geeft een hoge lob. Barboza krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - El Bajo F.C. 6:0

66e minuut.
Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Baena onderschept slim de pass. Baena geeft de bal voor. Mendez is nu in balbezit. Mendez draait met de bal, schiet en ... Szrnka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Fasciana geeft een hoge lob. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea passt de bal in één keer door. Barboza rent richting de bal. Barboza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mata heeft problemen om de bal te vangen. Del Valle speelt de bal door. Barboza rent richting de bal. Barboza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mendez rent richting de bal. Mendez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - El Bajo F.C. 7:0

84e minuut.
Hinostroza rent richting de bal. Hinostroza speelt de bal door. Peralta heeft problemen om de bal te vangen. Mendez rent richting de bal. Mendez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Barboza de bal onder controle te krijgen. Del Valle rent richting de bal. Del Valle geeft de bal voor. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Szrnka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real COL F.C. 24%, El Bajo F.C. 76%.
Real COL F.C. - El Bajo F.C. 7:0