Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real COL F.C. El Bajo F.C.
5112D WING Tactiek GOL
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
42.5 gemiddelde waardering 30.5
adequate Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen average


5e minuut.
Machís bereikt de bal nog maar net als eerste. Machís geeft een lange en hoge pass. Kowalik kan de bal niet met de borst controleren. Barboza is nu in balbezit. Barboza haalt uit met een fantastische trap. Szrnka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Mancera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancera geeft een lange en hoge pass. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - El Bajo F.C. 1:0

9e minuut.
Peralta onderschept slim de pass. Peralta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machís met een snelle inworp. Roscio probeert naar een medespeler te passen. Szrnka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Machís zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roscio rent richting de bal. Roscio geeft een hoge lob. Del Valle rent richting de bal. Del Valle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Aguilera geeft een hoge lob. Deša met een sublieme pass. Mendez is nu in balbezit. Mendez haalt uit met een fantastische trap. Szrnka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - El Bajo F.C. 2:0

38e minuut.
Reis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Del Valle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Roscio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roscio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalik verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalik geeft een lange en hoge pass. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Peralta onderschept slim de pass. Peralta probeert naar een medespeler te passen. Mancera rent richting de bal. Mendez verovert de bal door een tackle van achteren. Mendez schiet op doel. Szrnka bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Machís neemt de hoekschop. Klungelig pakt Bayrou de bal. Barboza rent richting de bal. Barboza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real COL F.C. 38%, El Bajo F.C. 62%.
Real COL F.C. - El Bajo F.C. 2:0

66e minuut.
Machís passt de bal zonder na te denken. Roscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Roscio passt de bal in één keer door. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bayrou is nu in balbezit. Barboza onderschept slim de pass. Barboza passt de bal met de wreef. Mendez rent richting de bal. Mendez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Barboza de bal. Barboza schiet op doel. Szrnka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - El Bajo F.C. 3:0

90e minuut.
Palomón passt de bal met de wreef. Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki geeft de bal voor. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real COL F.C. 45%, El Bajo F.C. 55%.
Real COL F.C. - El Bajo F.C. 3:0