Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Diamo
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6941
Diamo Lion`sTeam
Duras Tactiek M Citys
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
45.1 gemiddelde waardering 63.3
good Schieten outstanding
good Passen excellent
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Maniu haalt uit met een fantastische trap. N’Dour probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fulga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maniu maakt een snoekduik en kopt de bal. Rovine bokst de bal weg.

7e minuut.
Glorioso heeft problemen om de bal te vangen. Glorioso passt de bal in één keer door. Maniu rent richting de bal. Maniu schiet op doel. Rovine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - Lion`sTeam 0:1

10e minuut.
Ramaglie kopt de bal weg. Gică met een sublieme pass. Fulga heeft problemen om de bal te vangen. Fulga geeft een lange en hoge pass. Maniu springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ovečkin geeft een lange en hoge pass. Vajda controleert de bal met de borst. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene haalt uit met een fantastische trap. Archutowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diamo - Lion`sTeam 1:1

15e minuut.
Menegolo passt de bal met de wreef. Glorioso is nu in balbezit. Glorioso passt de bal met de wreef. Lombardia rent richting de bal. Lombardia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lombardia rent richting de bal. Lombardia passt de bal in één keer door. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu haalt uit met een fantastische trap. N’Dour probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Glorioso neemt de hoekschop. Lombardia maakt een snoekduik en kopt de bal. Rovine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Vajda geeft de bal voor. N’Dour controleert de bal met de borst. Lombardia is nu in balbezit. Lombardia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - Lion`sTeam 1:2

26e minuut.
Menegolo verovert de bal door een tackle van achteren. Menegolo met een sublieme pass. Klungelig pakt Glorioso de bal. Glorioso geeft een hoge lob. Maniu krijgt zijn hoofd ertegen. Rovine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Glorioso geeft een hoge lob. N’Dour kopt de bal weg. Labiş heeft problemen om de bal te vangen. Lombardia rent richting de bal. Lombardia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lombardia rent richting de bal. Lombardia schiet op doel. Daar is Labiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Maniu onderschept slim de pass. N’Dour bereikt de bal nog maar net als eerste. Glorioso is nu in balbezit. Glorioso geeft een hoge lob. N’Dour probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maniu rent richting de bal. Maniu schiet op doel. Rovine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - Lion`sTeam 1:3

38e minuut.
Glorioso heeft problemen om de bal te vangen. Glorioso geeft een hoge lob. Lombardia kopt de bal weg. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - Lion`sTeam 1:4

40e minuut.
Menegolo is nu in balbezit. Menegolo passt de bal in één keer door. Glorioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Glorioso geeft de bal voor. Maniu springt en kopt de bal. Rovine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Fulga met de inworp. Gică is nu in balbezit. Gică passt de bal zonder na te denken. Lombardia is nu in balbezit. Lombardia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Amprimo de bal. Rovine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 71%, Lion`sTeam 29%.
Diamo - Lion`sTeam 1:4

47e minuut.
Fulga is nu in balbezit. Fulga passt de bal in één keer door. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - Lion`sTeam 1:5

48e minuut.
Gică passt de bal in één keer door. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lombardia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gică neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Glorioso met een sublieme pass. Fulga speelt de bal door. N’Dour rent richting de bal. Lombardia verovert de bal door een tackle van achteren. Lombardia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dejerfy kopt de bal weg. Gică met een sublieme pass. Glorioso is nu in balbezit. Glorioso geeft een hoge lob. Lombardia maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Menegolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Menegolo geeft de bal voor. Lombardia rent richting de bal. Lombardia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Maniu is nu in balbezit. Maniu schiet op doel. Rovine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - Lion`sTeam 1:6

67e minuut.
Daar is Petrisor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramaglie geeft een lange en hoge pass. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - Lion`sTeam 2:6

70e minuut.
Glorioso met een sublieme pass. Fulga is nu in balbezit. Fulga passt de bal zonder na te denken. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu schiet op doel. Rovine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - Lion`sTeam 2:7

77e minuut.
Glorioso geeft een hoge lob. N’Dour controleert de bal met de borst. Lombardia is nu in balbezit. Lombardia draait met de bal, schiet en ... Rovine probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rovine niet meer kan verder spelen. La Torre komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Gică probeert naar een medespeler te passen. Glorioso is nu in balbezit. Glorioso geeft een hoge lob. Lombardia krijgt zijn hoofd ertegen. La Torre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - Lion`sTeam 2:8

81e minuut.
Maniu onderschept slim de pass. Amprimo is nu in balbezit. Lombardia is nu in balbezit. Lombardia haalt uit met een fantastische trap. La Torre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - Lion`sTeam 2:9

88e minuut.
Glorioso passt de bal met de wreef. Amprimo is nu in balbezit. Maniu onderschept slim de pass. Maniu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - Lion`sTeam 2:10

90e minuut.
Menegolo met een sublieme pass. Glorioso is nu in balbezit. Glorioso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maniu de bal. Maniu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 62%, Lion`sTeam 38%.
Diamo - Lion`sTeam 2:10