Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: im. Jana Banasia
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6440
KS Pawłokoma Chelsea Londyn Iskrzynia
Bezpieczna Tactiek superxD
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 55
goed Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
goed Verdedigen goed


35e minuut.
Hrovatin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar maakt een afschuwelijke overtreding. Brezovar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Hrovatin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schoofs probeert naar een medespeler te passen. Sadlok probeert naar een medespeler te passen. Koszek is nu in balbezit. Koszek schiet op doel. Wilczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sugawara speelt de bal door. Plawgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Plawgo passt de bal met de wreef. Koszek is nu in balbezit. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Storli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pawłokoma 64%, Chelsea Londyn Iskrzynia 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Pawłokoma - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:0

49e minuut.
Marzuoli heeft problemen om de bal te vangen. Marzuoli geeft een hoge lob. Clemente kan de bal niet met de borst controleren. Novak bereikt de bal nog maar net als eerste. Novak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Kirch geeft de bal voor. Schoofs rent richting de bal. Schoofs passt de bal met de wreef. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Wilczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Koszek speelt de bal door. Kosovel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosovel geeft een hoge lob. Koszek rent richting de bal. Koszek schiet op doel. Wilczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pawłokoma 53%, Chelsea Londyn Iskrzynia 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Pawłokoma - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:0