Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:19
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: F. C.Roman Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5916
F. C.Roman The Alpha Divers
541 Tactiek 451 sos altos
51% Balbezit 49%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
36.8 gemiddelde waardering 52.8
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Baudini kopt de bal weg. Devrimci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Feys bereikt de bal nog maar net als eerste. Feys schiet op doel. Osvald maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Nieziemski is nu in balbezit. Tomankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tomankiewicz passt de bal zonder na te denken. Campinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Campinas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Vivien passt de bal in één keer door. Tomankiewicz is nu in balbezit. Tomankiewicz speelt de bal door. Carbonini rent richting de bal. Carbonini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C.Roman - The Alpha Divers 0:1

16e minuut.
Kauffeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauffeld passt de bal in één keer door. Vivien met een sublieme pass. Campinas rent richting de bal. Campinas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carbonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonini haalt uit met een fantastische trap. Wijnveldt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Inworp. Tomankiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Devrimci is nu in balbezit. Devrimci geeft een hoge lob. Ćwielong krijgt zijn hoofd ertegen. Wijnveldt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C.Roman - The Alpha Divers 0:2

23e minuut.
Vivien speelt de bal door. Carbonini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raduz. Raduz krijgt een gele kaart. Carbonini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomankiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Campinas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C.Roman - The Alpha Divers 0:3

28e minuut.
Kauffeld speelt de bal door. Ćwielong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwielong speelt de bal door. Campinas is nu in balbezit. Campinas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Campinas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gioga. Campinas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Devrimci zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Toscano de bal. Campinas rent richting de bal. Campinas draait met de bal, schiet en ... Wijnveldt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toscano rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tomankiewicz neemt de hoekschop. Campinas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vivien met de inworp. Ćwielong rent richting de bal. Borja legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ćwielong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Carbonini neemt zijn aanloop. Wijnveldt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Inworp. Vivien met de inworp. Devrimci speelt de bal door. Vivien is nu in balbezit. Vivien geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vivien rent richting de bal. Vivien passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Toscano de bal. Carbonini is nu in balbezit. Carbonini geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carbonini rent richting de bal. Wijnveldt probeert naar een medespeler te passen. Tomankiewicz kopt de bal weg. Campinas rent richting de bal. Campinas schiet op doel. Wijnveldt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C.Roman 81%, The Alpha Divers 19%.
F. C.Roman - The Alpha Divers 0:3

47e minuut.
Baudini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudini probeert naar een medespeler te passen. Campinas is nu in balbezit. Campinas haalt uit met een fantastische trap. Wijnveldt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C.Roman - The Alpha Divers 0:4

60e minuut.
Kauffeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauffeld geeft een hoge lob. Ćwielong kopt de bal weg. Campinas rent richting de bal. Campinas draait met de bal, schiet en ... Wijnveldt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carbonini rent richting de bal. Carbonini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C.Roman - The Alpha Divers 0:5

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomankiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toscano is nu in balbezit. Carbonini verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonini geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Tomankiewicz geeft een lange en hoge pass. Ćwielong kopt de bal weg. Klungelig pakt Toscano de bal. Carbonini rent richting de bal. Carbonini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dürst is nu in balbezit. Ćwielong verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwielong probeert naar een medespeler te passen. Carbonini is nu in balbezit. Carbonini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Astola geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raduz met een snelle inworp. Ullerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullerup geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Campinas probeert naar een medespeler te passen. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz passt de bal in één keer door. Carbonini heeft problemen om de bal te vangen. Carbonini geeft een lange en hoge pass. Wijnveldt bokst de bal weg. Campinas rent richting de bal. Campinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C.Roman - The Alpha Divers 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C.Roman 62%, The Alpha Divers 38%.
F. C.Roman - The Alpha Divers 0:6