Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: il Cascinale
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5892
Casoni Hotspur Richi team
Facchetti Tactiek arcade difensiva
71% Balbezit 29%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 46
very good Schieten good
very good Passen solid
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Zunino heeft problemen om de bal te vangen. Cebola rent richting de bal. Cebola passt de bal in één keer door. Ereu is nu in balbezit. Ereu draait met de bal, schiet en ... Dediu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Bonalume passt de bal met de wreef. Ereu rent richting de bal. Ostwald tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ereu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ereu komt bij de bal en schiet. Paal!

21e minuut.
Cebola passt de bal zonder na te denken. Ereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu passt de bal zonder na te denken. Cebola is nu in balbezit. Cebola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zunino bereikt de bal nog maar net als eerste. Murno is nu in balbezit. Căpusa rent richting de bal. Murno verovert de bal door een tackle van achteren. Murno haalt uit met een fantastische trap. Vergara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Agusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agusti passt de bal in één keer door. Ereu probeert naar een medespeler te passen. Cebola rent richting de bal. Cebola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boliviano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casoni Hotspur 52%, Richi team 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Casoni Hotspur - Richi team 0:0

50e minuut.
Alonso Villaverde rent richting de bal. Ereu verovert de bal door een tackle van achteren. Ereu probeert naar een medespeler te passen. Cebola is nu in balbezit. Cebola schiet op doel. Dediu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agustinussen komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Ereu is nu in balbezit. Ereu passt de bal zonder na te denken. Agustinussen is nu in balbezit. Ereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ruschinskij komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bolle speelt de bal door. Murno is nu in balbezit. Ereu speelt de bal door. Klungelig pakt Agustinussen de bal. Agustinussen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ereu is nu in balbezit. Ereu haalt uit met een fantastische trap. Dediu bokst de bal weg.

77e minuut.
Gazzaniga rent richting de bal. Gazzaniga geeft een lange en hoge pass. Agustinussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu rent richting de bal. Ereu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ereu met een sublieme pass. Agustinussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustinussen passt de bal met de wreef. Ereu rent richting de bal. Ereu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casoni Hotspur 47%, Richi team 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Casoni Hotspur - Richi team 0:0