Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Szybkablyskawica.pl
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4300
Szybkablyskawica.pl M4M
kkk Tactiek m2 wingx
49% Balbezit 51%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 60
good Schieten excellent
solid Passen very good
good Verdedigen very good


6e minuut.
Bajur geeft een lange en hoge pass. Zico is nu in balbezit. Zico passt de bal zonder na te denken. Miljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bajur kopt de bal weg. Kordalski speelt de bal door. Antolak is nu in balbezit. Miljak is nu in balbezit. Miljak draait met de bal, schiet en ... Murunga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Antolak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Jouet geeft de bal voor. rent richting de bal. passt de bal zonder na te denken. Miljak rent richting de bal. Miljak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Murunga met een harde bal richting middenveld. Imrik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Luspekaev de bal. Luspekaev geeft een lange en hoge pass. Grasu krijgt zijn hoofd ertegen. Latinovics bokst de bal weg. Latinovics speelt de bal door. Cillo rent richting de bal. verovert de bal door een tackle van achteren. draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szybkablyskawica.pl - M4M 0:1

28e minuut.
Sandul geeft de bal voor. Sadiqi is nu in balbezit. Miljak onderschept slim de pass. Miljak draait met de bal, schiet en ... Murunga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vertonghen probeert naar een medespeler te passen. Imrik speelt de bal door. Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu draait met de bal, schiet en ... Latinovics werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szybkablyskawica.pl - M4M 1:1

32e minuut.
Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak passt de bal in één keer door. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. rent richting de bal. schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mitterböck heeft problemen om de bal te vangen. Miljak bereikt de bal nog maar net als eerste. bereikt de bal nog maar net als eerste. draait met de bal, schiet en ... Murunga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szybkablyskawica.pl - M4M 1:2

42e minuut.
Luspekaev is nu in balbezit. Zico verovert de bal door een tackle van achteren. Zico passt de bal met de wreef. rent richting de bal. schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sewera rent richting de bal. Sewera speelt de bal door. Klungelig pakt Luspekaev de bal. Doubiotis rent richting de bal. Doubiotis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bregalini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szybkablyskawica.pl 71%, M4M 29%.
Szybkablyskawica.pl - M4M 1:2

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kordalski neemt de hoekschop. Zico kopt de bal weg. Miljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljak haalt uit met een fantastische trap. Murunga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Kordalski geeft een hoge lob. Cillo heeft problemen om de bal te vangen. Miljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Jouet verovert de bal door een tackle van achteren. Jouet geeft een hoge lob. bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico is nu in balbezit. Zico schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Doubiotis heeft problemen om de bal te vangen. Hałabura verovert de bal door een tackle van achteren. Hałabura probeert naar een medespeler te passen. Daar is Miljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miljak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Daar is Kordalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kordalski passt de bal in één keer door. rent richting de bal. schiet op doel. Murunga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szybkablyskawica.pl - M4M 1:3

65e minuut.
Antolak kopt de bal weg. Miljak rent richting de bal. Sadiqi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miljak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hałabura neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Luspekaev met een sublieme pass. Doubiotis is nu in balbezit. Doubiotis heeft problemen om de bal te vangen. Doubiotis draait met de bal, schiet en ... Bregalini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Cillo kopt de bal weg. Daar is Mitterböck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kordalski met een sublieme pass. rent richting de bal. schiet op doel. Murunga bokst de bal weg.

79e minuut.
Zico is nu in balbezit. Zico geeft een lange en hoge pass. Cillo verovert de bal door een tackle van achteren. Miljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szybkablyskawica.pl - M4M 1:4

90e minuut.
Kordalski speelt de bal door. rent richting de bal. Kadrioğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Kadrioğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szybkablyskawica.pl 72%, M4M 28%.
Szybkablyskawica.pl - M4M 1:4