Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: XuMaHa
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11711
xumaha HAIPHONG
ATT Tactiek 123
33% Balbezit 67%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
36.5 gemiddelde waardering 50.6
good Schieten solid
average Passen formidable
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Inworp. Kompała met de inworp. Pinner geeft een lange en hoge pass. Paquetá springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - HAIPHONG 0:1

15e minuut.
Kompała rent richting de bal. Kompała passt de bal zonder na te denken. Daar is Reeves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reeves geeft een hoge lob. Paquetá springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - HAIPHONG 0:2

17e minuut.
Reeves rent richting de bal. Reeves geeft een lange en hoge pass. Paquetá is nu in balbezit. Paquetá schiet op doel. Charles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - HAIPHONG 0:3

18e minuut.
Nam Phương rent richting de bal. Pinner rent richting de bal. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinner verovert de bal door een tackle van achteren. Pinner geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kompała geeft een hoge lob. Holden is nu in balbezit. Holden passt de bal met de wreef. Paquetá is nu in balbezit. Paquetá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pinner geeft een hoge lob. Holden kopt de bal weg. Paquetá rent richting de bal. Paquetá draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Pufleanu is nu in balbezit. Pinner verovert de bal door een tackle van achteren. Pinner met een sublieme pass. Thành Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Công haalt uit met een fantastische trap. Thế Sơn bokst de bal weg. Paquetá bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquetá haalt uit met een fantastische trap. Thế Sơn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - HAIPHONG 0:4

44e minuut.
Klungelig pakt Kompała de bal. Kompała geeft een lange en hoge pass. Holden heeft problemen om de bal te vangen. Paquetá is nu in balbezit. Paquetá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - HAIPHONG 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xumaha 84%, HAIPHONG 16%.
xumaha - HAIPHONG 0:5

46e minuut.
Pinner geeft de bal voor. Paquetá kopt de bal weg. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała geeft de bal voor. Paquetá maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cilfone speelt de bal door. Pinner speelt de bal door. Reeves rent richting de bal. Reeves geeft een hoge lob. Paquetá maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Pinner met een sublieme pass. Daar is Reeves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reeves geeft de bal voor. Paquetá maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - HAIPHONG 0:6

66e minuut.
Kuleshevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinner onderschept slim de pass. Pinner geeft een lange en hoge pass. Paquetá is nu in balbezit. Paquetá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Reeves geeft de bal voor. Paquetá kopt de bal weg. Kompała is nu in balbezit. Kompała haalt uit met een fantastische trap. Thế Sơn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - HAIPHONG 0:7

70e minuut.
Carles passt de bal in één keer door. Paquetá rent richting de bal. Paquetá passt de bal met de wreef. Thành Công rent richting de bal. Thành Công haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Lancelowski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lyall komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Văn Vương geeft een lange en hoge pass. Hoàng Quyết probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buitenspel voor Carles. Goede buitenspelval van de verdediging. Chojka neemt vlug de vrije trap. Paquetá rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - HAIPHONG 0:8

83e minuut.
Hoàng Quyết rent richting de bal. Hoàng Quyết geeft de bal voor. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała geeft een hoge lob. Paquetá springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kuleshevich heeft problemen om de bal te vangen. Lancelowski speelt de bal door. Kompała is nu in balbezit. Kompała geeft de bal voor. Paquetá maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xumaha 77%, HAIPHONG 23%.
xumaha - HAIPHONG 0:8