Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:39
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Arena Aleja Legionów
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6755
Coco Jambo FC_KnK
MONSTRUM Tactiek Primera
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 46.2
matig Schieten goed
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Klungelig pakt Jelonek de bal. Varró speelt de bal door. Veropoulos rent richting de bal. Orta verovert de bal door een tackle van achteren. Orta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ingratta is nu in balbezit. Ingratta geeft een lange en hoge pass. Dąbkowski rent richting de bal. Dąbkowski schiet op doel. Hurduc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jambo - FC_KnK 1:0

19e minuut.
Jelonek rent richting de bal. Jelonek geeft een hoge lob. Dąbkowski rent richting de bal. Dąbkowski haalt uit met een fantastische trap. Hurduc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jambo - FC_KnK 2:0

22e minuut.
Clavelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Orta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiorek is nu in balbezit. Orta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ramírez geeft de bal voor. Antequera bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tembrink zijn tegenspeler op de grond. Tembrink krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Antequera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şerbănescu met een snel genomen vrije trap. Na een snelle pass probeert Antequera de bal onder controle te krijgen. Szczypiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Antequera onderschept slim de pass. Antequera schiet op doel. Knežević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Klungelig pakt Barreto de bal. Mamutov rent richting de bal. Barreto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barreto krijgt een gele kaart. Mamutov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mamutov kan niet meer verder spelen. van Veldhoven komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Clavelo kopt de bal weg. Antequera rent richting de bal. Szlagor rent richting de bal. Antequera verovert de bal door een tackle van achteren. Antequera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Knežević met een harde bal richting middenveld. Hagenauw kopt de bal weg. Szczypiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Antequera verovert de bal door een tackle van achteren. Antequera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coco Jambo 61%, FC_KnK 39%.
Coco Jambo - FC_KnK 2:0

62e minuut.
Varró geeft een lange en hoge pass. Antequera controleert de bal met de borst. Tembrink tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tembrink krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Hagenauw rent richting de bal. Belfort schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hagenauw is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hagenauw zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Antequera krijgt zijn hoofd ertegen. Knežević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Varró geeft de bal voor. Szczypiorek is nu in balbezit. Antequera verovert de bal door een tackle van achteren. Antequera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jambo - FC_KnK 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coco Jambo 67%, FC_KnK 33%.
Coco Jambo - FC_KnK 2:1